Anıl Piyancı “23” albümüyle tam 16 şarkıyla dinleyici karşısında

Anıl Piyancı, yeni albümü “23”ü dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Anıl Piyancı “23” albümüyle tam 16 şarkıyla dinleyici karşısında

28 Nisan’da Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak albüm, 16 şarkıdan oluşuyor. Daha önce yayınlanan şarkıların da yer aldığı “23”te, 9 yeni şarkı da bulunuyor. Albümün adı, Anıl Piyancı’nın özel tutkusundan geliyor: “Albümün adının 23 olmasını istedim. Çünkü hem en sevdiğim sayı, hem de basketbol tutkumu biliyor herkes. O ruhu her an içimde taşıyorum. Bu anlamda 23, Michael Jordan’ın forma numarası olması açısından da özel bir yerde. Diğer yandan 2023 yılındayız. Tüm bu bileşenler bir araya gelince, “23” ortaya çıktı.”

Üretimlerine hız kesmeden devam eden Anıl Piyancı, 16 şarkıdan oluşan albümünde hem duygusal hem de enerjisi yüksek şarkılara yer veriyor. Albümü ise şöyle tanımlıyor sanatçı: “Her duygudan bir parça bulabiliyorsunuz. Kişisel anlatımlar, duygusal modlar, enerjik yapı… Beni tam anlamıyla yansıtan bir albüm oldu bu. Yeri geldiğinde pozitif, yeri geldiğinde negatif hisler yer buldu. Ancak hepsi gerçek duygular.”

Anıl Piyancı “23” albümüyle tam 16 şarkıyla dinleyici karşısında

Albüm, 28 Nisan’da tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak. Aynı zamanda Anıl Piyancı’nın Set ile feat yaptığı Rol şarkısı ile İzlerim Uzaktan şarkısının klipleri de platformlarla aynı anda sanatçının youtube kanalında yayında olacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin