Anıl İlter’in olay çıkarıp ayrıldığı Çukurdere dizisinde senaryo değişikliği!

Çukurdere dizisinde rol alan Anıl İlter’in geçen günlerde sette yönetmen Hamdi Alkan’la tartıştığı gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Anıl İlter’in olay çıkarıp ayrıldığı Çukurdere dizisinde senaryo değişikliği!

Diziye de Hamdi Alkan’ın önerisiyle katıldığı belirtilen İlter, iddialara göre canlandırdığı karakterle ilgili rahatsızdı ve bunu da sık sık dile getiriyordu. Son olarak, bir tokat sahnesi bardağı taşırdı ve İlter öfkelenip işi bıraktı. Yaşanan bu gelişmenin hemen sonrası dizinin 3. bölümünün senaryosunda bazı sahnelerin yeniden yazıldığı öğrenildi.



Yerine başka oyuncu aranan Anıl İlter ise yaşanan krizle ilgili, dün akşam izlemeye gittiği “Ölün Bizi Ayırana Dek” adlı oyunu öncesi setten sızan bilgilere rağmen şunları söyledi:



“Bugün Hamdi abiyle de konuştuk ve üzerine güldük yani... Asla böyle bir şey yok. Evet bir çocuk doğuyor. Yeni bir dizi ortaya çıkıyor. Farklı sancıları var. Bu da o sancılardan birtanesi... Her şey gelip geçici. Asla öyle seti falan terk etmedim. Hem Hamdi abi ile diyaloğum, hem de işime ve yapıma olan saygım nedeniyle bunu asla yapmam ama uzlaşamadığımız şeyler her zaman olur. Hamdi abi, ben ve yapımcımız Yaşar(İrvül) bey beraber daha iyisi nasıl olur diye çalışıyoruz. Evet, tek bir sahne değil, bölümün tamamıyla ilgili bir görüşme yapmamız gerekti ama ben sağlıklı bir geri dönüş alamadığım için oyuncu olarak birazcık zaman istedim. Çünkü bu karakterin yaşayacağı durumla ilgili birazcık bir şeylere inanma ihtiyacım vardı. Bununla ilgili bilgi almam gerekiyordu. Tam bilgi alamadığım için de tam bilgi alana kadar böyle bir aralık girdi.”



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin