Aniden gelen krizler son bulacak: Astım krizlerine en etkili bitkisel çözüm belli oldu

Astım, çoğu insanın yaşadığı solunum yolu hastalıklarından biridir. Aniden gelen astım krizlerini önlemek için bitkisel yöntemler, etkili bir çözüm olur. Yalnızca birkaç damlasıyla astım krizleriniz son bulacak. İşte astım krizleri için en etkili doğal yöntem

Aniden gelen krizler son bulacak: Astım krizlerine en etkili bitkisel çözüm belli oldu

Solunum yolları iltihaplandığında daralır ve çok hassas hale gelir. Bu da astım adı verilen uzun süreli bir akciğer hastalığına neden olur.

Solunum yolları zaten iltihaplı olduğundan, en küçük tahriş edici madde bile astımı tetikleyebilir.

Ayrıca aşırı mukus üretilir, bu da solunum yollarınızı daha da daraltabilir ve nefes almada zorluk, hırıltı ve göğüste sıkışmaya neden olur.

Astım krizi pek çok nedenden dolayı olabilir. Solunum yolu enfeksiyonları, küf, toz, alerjenler veya sigara dumanı gibi nedenler astım krizlerini tetikler.

Astım krizlerini önlemek adına doğanın sunduğu şifa kaynaklarından yararlanabilirsiniz. İşte astım krizlerine iyi gelen doğal yöntemler

SARIMSAK

Sarımsak, akciğerlerinizdeki tıkanıklığın giderilmesine yardımcı olur ve astım semptomlarını hızlı bir şekilde gidermeyi sağlayan kesin bir çözümdür. Ayrıca solunum yollarındaki iltihabı da azaltır.

12 diş sarımsağı yarım su bardağı sütte kaynatın ve ardından için. Sarımsak ve sütün mucizevi etkisiyle astım krizleriniz son bulacak.

ZENCEFİL

Onlarca yıldır antiinflamatuar özellikleriyle ünlü bir bitki olan zencefil, solunum yollarınızı sağlıklı tutmanın en iyi yoludur.

Zencefil, astım için en yaygın evde tedavi yöntemidir. Zencefil solunum yolu kaslarını gevşetir ve kalsiyum alımını düzenler, bu da daralmayı hafifletir ve astımı rahatlatır.

Taze zencefilden 1 çay kaşığı kadar zencefil rendesi elde edin. Ardından 1 bardak sıcak suyun içine ekleyin. Bu şekilde yaklaşık 5 dakika kadar demlenmeye bırakın.

Süre sonunda suyunu süzdürün ve ılık olarak tüketin. Dilerseniz gün içinde birkaç kez zencefil çiğneyebilirsiniz. Hazırladığınız bu çayı günde 2 bardak tüketmeye özen gösterin.

Aniden gelen krizler son bulacak: Astım krizlerine en etkili bitkisel çözüm belli oldu

ZERDEÇAL

Zerdeçal ana bileşenlerinden biri olarak kurkumin içerir. Bu solunum yollarındaki inflamasyonu hafifletir. Zerdeçal aynı zamanda mükemmel bir antimikrobiyal kaynaktır.

Çeyrek çay kaşığı zerdeçal tozunu 1 bardak suya karıştırın ve tüketin. Bunu 10-14 gün boyunca günde üç kez tekrarlayın. Semptomlarda düzelme olmazsa dozu iki katına çıkarabilirsiniz.

KEKİK YAĞI

Kekik yağı akciğerleri ve hava geçişlerini temizler. Akciğer sorunlarını hafifletebilecek antibakteriyel, antifungal ve antiinflamatuar özelliklere sahiptir.

Mukusu incelttiği ve enfeksiyona neden olan bakteri ve virüsleri ortadan kaldırır. Birkaç damla kekik yağını kaynar suyun içine koyun ve buharını soluyun. Astım semptomlarını uzak tutmak için bu yöntemi her gün uygulayabilirsiniz.

BAL

Bal, solunum sorunlarına karşı en eski ve en doğal ilaçlardan biridir. Astım semptomlarını hafifletmeye yardımcı olan özellikler içerir.

Balgamın boğazınızdan uzaklaştırılmasına yardımcı olacak ve daha iyi uyumanıza olanak sağlar.

Öncelikle 1 çay kaşığı balı 1 bardak suyla karıştırın ve için. Daha sonra 1 çay kaşığı balı yarım çay kaşığı tarçın tozuyla birlikte yutun. Bu ballı suyu günde üç kez için. Her gece yatmadan önce bal ve tarçını karıştırıp için.

NOT: Bu haber genel bilgi amaçlıdır. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin