Angus Cloud neden öldü. Euphoria dizisinin Fez'i Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud hayatı ve kariyeri

Angus Cloud'un ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Amerikan gençlik ve televizyon dizisi olan Euphoria'da Fez rolüyle ekranlara gelen Angus Cloud genç yıldız oyunculardan biriydi. Ölüm haberinin dünya gündemine oturmasıyla Angus Cloud hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Angus Cloud neden öldü? Euphoria dizisinin Fez'i Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Angus Cloud hayatı ve kariyeri.

Google Haberlere Abone ol
Angus Cloud neden öldü. Euphoria dizisinin Fez'i Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud hayatı ve kariyeri

Angus Cloud 25 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Angus Cloud'un ailesi, oğullarının ölüm haberine ilişkin yaptığı açıklamada şöyle söyledi: "Bugün inanılmaz bir insana veda etmenin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir oğul olarak Angus, pek çok açıdan hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını defnetti ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele etti. Elimizdeki tek teselli, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla mücadelesi konusunda açıktı ve umarız ölümünün başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla kendi başlarına sessizce mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır."

Peki Euphoria dizisinin Fez'i Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Angus Cloud hayatı ve kariyeri.

ANGUS CLOUD KİMDİR?

10 Temmuz 1998 Kaliforniya doğumlu Angus Cloud 25 yaşındaydı. Televizyon dizisi Euphoria'daki Fezco rolüyle tanındı. North Hollywood, The Things They Carried, Your Lucky Day, The Perfect Women gibi dizi ve sinema filmlerinde yer aldı.

Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı Okulu'nda okuyan Angus Cloud Brooklyn'de bir tavuk ve waffle restoranında çalıştı. Bu esnada, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin