Angelino'ya elveda yeni sol beke merhaba. Galatasaray en büyük rakibinden transfer yapıyor

Angelino'nun performansından memnun olmayan Galatasaray ve Okan Buruk yeni sol bekini Manchester United'da buldu. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ın sol beki Luke Shaw ile temasa geçti.

Google Haberlere Abone ol
Angelino'ya elveda yeni sol beke merhaba. Galatasaray en büyük rakibinden transfer yapıyor
Arşiv

Sol bek bölgesinde bu sezon büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, Okan Buruk'un tavsiyesi üzerine Manchester United forması giyen Luka Shaw ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Leipzig'den kiralanan ancak şu ana kadar performansıyla beklentilerin çok altında kalan Angelino'nun kiralık sözleşmesini feshetmeyi düşünen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi verdiği en büyük rakibi Manchester United'dan Luke Shaw'ın peşine düştü.

Galatasaray, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yalnızca iki maçta forma giyebilen Luke Shaw ile sezon sonunda masaya oturup yıldız ismi transfere ikna etmeye çalışacak.

Kas yaralanması yaşayan ve son maçına Ağustos ayında çıkan Luke Shaw dokuz sezondur Manchester United forması giyiyor. Luke Shaw'ın güncel piyasa değeri ise 42 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin