Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt hakkında şok iddia!

Hollywood'un altın çiftin Angelina Jolie ve Brad Pitt ile ilgili dudak uçuklatan bir söylenti ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt hakkında şok iddia!

Radar online adlı sitenin haberine göre ünlü çift, "kimin kariyeri daha önemli" tartışmasına girişti. Üstelik her ikisi de kendi alanında iddialı olan çift arasındaki savaş giderek kızışıyor.



İleri sürülenlere göre Brad Pitt, karısı Angelina Jolie'nin yönetmenlik kariyerine yeteri kadar destek verdiğini söyleyip artık kendi projelerini hayata geçirmek istiyor.



Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt hakkında şok iddia!



Jolie, Kızıl Khmerler rejimi sırasında Kamboçya'da yaşananları anlattığı filmi They First Killed My Father filminde bu ülkeden evlat edindiği oğlu Maddox'a da kamera arkasında görev verdi.



Eşi Jolie'nin pek de olumlu eleştiriler almayan By The Sea adlı filminde rol alan Pitt artık "kendi işlerine geri dönmek" istiyor.



Ama bu noktada da altı çocuklarından ayrı kalmamak için ünlü çiftin iyi bir çalışma çizelgesi hazırlaması gerek.



Çifte yakın bir kaynağın Radar online'a söylediğine göre Brad Pitt ve Angelina Jolie, hangisinin işlerinin öncelik kazanması gerektiğini, hangisinin çocuklarına bakacağını bir türlü belirmeyemiyor.

Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt hakkında şok iddia! - Resim : 2



Brad Pitt şu sıralar War Machine adlı filmde kamera karşısına geçiyor.



Angelina Jolie'nin yönetmenliğini üstlendiği First They Killed My Father adlı filmi konusunda büyük bir gerilim yaşadığı da gelen haberler arasında. Çünkü iddialara göre Jolie'nin yönetmenlik kariyerinin geleceğini bu film belirleyecek.



Diğer yandan Brad Pitt de son filmi War Machine'in üzerinde yoğunlaşmak istiyor. Aktörün en büyük hayali bu filmle gelecek yıl Cannes Film Festivali'ne katılmak ve ödül sezonu geldiğinde de eli boş dönmemek. Pitt bu filmin ardından da Allied ve World War Z 2'de kamera karşısına geçecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin