Angelina Jolie ve Brad Pitt dünya prömiyerinde büyüledi

Brad Pitt ve Angelina Jolie ‘By The Sea’nin Los Angeles'taki dünya prömiyerinde büyüledi.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie ve Brad Pitt dünya prömiyerinde büyüledi

Yönetmen Angelina Jolie yapımını şu sözlerle tanıttı:



“10 yıllık evliliğin ardından, ki bunu evli ya da uzun süreli ilişki yaşayan herkes anlayacaktır, yaşananları aynı seviyede tutamıyorsunuz ve güvensiz hissetmeye başlıyorsunuz.Önünüzdeki uzun yolu düşünerek silkelenmeniz gerekebilir. Bu durumsa ilişkinizi test etmek ve sınırlarınızı öğrenmek açısından birebir.”



En son 2005 yılında "Bay & Bayan Smith" ile aynı filmde yer alan ABD'li oyuncular Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, "By the Sea" filmi ile tekrar beyazperdeye döndü. Çift, filmin Los Angeles’ta düzenlenen dünya prömiyerine katıldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt dünya prömiyerinde büyülediBrad Pitt eşiyle birlikte rol almanın günlük hayatlarında iş birliğinden farksız olduğunun altını çizerek şunları söyledi:



“Aşık kalmaya devam ettik. Evet bu film çocukları yatağa götürüp uyutmaktan farklı değildi. Tamamen bir ekip işi. Burada da günlük yaşantımızdaki gibi, sorunları çözmeye, işleri yoluna koymaya çalıştık. Harika bir iş birliğimiz olduğunu bir kez daha keşfettik. Biliyorsunuz o benim karım.”



By The Sea / Hayatın Kıyısında’ 20 Kasım’da ABD ile aynı anda Türkiye’de gösterime girecek.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin