Angelina Jolie ile The Weeknd yeniden akşam yemeğinde

Angelina Jolie ile The Weeknd, bir kez daha akşam yemeğinde buluştu. Çiftin restoran çıkışında yan yana fotoğraf vermekten kaçınmaması, aşk yaşadıkları iddiasını güçlendirdi. Birlikte yemek yiyen çift, yemek sonrası The Weeknd'in arabasına bindi ve Amerikan basınına göre ünlü şarkıcının evine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie ile The Weeknd yeniden akşam yemeğinde

Temmuz ayında Los Angeles'taki bir restorandan birlikte çıkarken görüntülenen Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie ile şarkıcı The Weeknd, yeniden akşam yemeğinde görüldü.

Hürriyet'in haberine göre, Magazin basınının romantik akşam yemeği olarak nitelendirdiği buluşma, Santa Monica’daki bir restoranda gerçekleşti. 46 yaşındaki altı çocuk annesi oyuncu ile 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, lüks İtalyan restoranında iki buçuk saat kadar kaldı.

Angelina Jolie ile The Weeknd yeniden akşam yemeğinde

GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINMADILAR

Restorana ayrı ayrı gelen ikili, çıkışta birlikte görüntü vermekten kaçınmadı. İkili, paparazzilerin flaşları patlarken The Weeknd’in otomobilinin getirilmesini bekledi. Daily Mail’in haberine göre, aynı otomobile binen Jolie ve The Weeknd, ünlü şarkıcının Bel-Air’deki 70 milyon dolarlık evine gitti.

Angelina Jolie ve The Weeknd ikilisi, ilk kez 30 Haziran’da birlikte görülmüştü.

 

Etiketler brad pitt aşk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin