Angelina Jolie: 'Çocuklarım benim gibi olmasın!'

Ünlü oyuncu Angelina Jolie çocuklarının sinema sektörüne girmesini istemiyor.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie: 'Çocuklarım benim gibi olmasın!'

Angelina Jolie; Hollywood'un "aileden sinemacı" oyuncularından biri.. Ama kendi çocukları için beklentileri çok farklı. Son dönemde yönetmenliğe de ağırlık veren Jolie, altı çocuğundan hiçbirinin kendisi gibi sinema sektörüne girmesini istemediğini söyledi.



CNNTürk'te yer alan habere göre, Today adlı TV programına konuk olan 40 yaşındaki Jolie "Eğer çocuklarım kariyerlerini Hollywood dışında bir alanda yapmak isterlerse bundan mutlu olurum" diye konuştu. Jolie, kocası Brad Pitt'in de bu konuda kendisiyle aynı fikirde olduğunu söyledi. 



Jack Black ile birlikte görev aldığı Kung Fu Panda 3 adlı filmin tanıtım faaliyetleriyle meşgul olar Angelina Jolie "Eğer çocuklarım günün birinde oyuncu olmak isterlerse... Umarım önce başka şeyler yapmaya çalışırlar ve sonra çok istiyorlarsa oyuncu olurlar" diye konuştu.



Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin 9 yaşında Shiloh ve yedi yaşında Vivienne ile Knox adlı ikizlerinin yanısıra 14 yaşında Maddox, 12 yaşında Pax ve 10 yaşında Zahara adlı dört evlatlık çocuğu da bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin