Angelina Jolie başrolde oynadı, galayı Digiturk yapıyor

Digiturk, Angelina Jolie'nin başrolünde oynadığı Disney'den Malefiz'in galasını gerçekleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie başrolde oynadı, galayı Digiturk yapıyor

Digiturk, Disney stüdyoları ile Nisan ayında imzaladığı anlaşma ile Disney'den Malefiz filminin (Maleficent) galasını 28 Mayıs Çarşamba günü Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirecek.



Yönetmenliğini Robert Stromberg'in üstlendiği filmde Malefiz'i canlandıran  Angelina Jolie’ye genç prenses rolü ile Elle Fanning ve Sharlto Copley, Miranda Richardson, Sam Riley, Kenneth Cranham gibi tecrübeli oyuncular eşlik ediyor. 



Disney'den Malefiz'in konusu:



Barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahip olan Malefiz, görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır. Ancak topraklarının koruyucusu olan Malefiz’in iyi kalpliliği bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar devam eder. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla destansı bir savaş verir ve kralın yenidoğan çocuğu Aurora’yı lanetler. Aurora büyüdükçe Malefiz, onun gerçek mutluluğu sağlayacak olan anahtar olduğunu fark eder.



Digiturk'ten yapılan açıklamada, Disney'den Malefiz filmine 1 bilet alan Film, Dizi, Avantaj veya Çocuk Paketi sahibi Digiturk üyelerine 2'inci bilet hediye edilecek.



Malefiz'in İstanbul galasının ardından 29 Mayıs Perşembe günü Ankara Cinemaximum Panora Salon 8'de ve İzmir Cinemaximum Balçova Salon 7'de ön gösterimleri Digiturk ve Disney Stüdyoları işbirliği ile gerçekleşecek. Tüm Cinemaximumlar'da geçerli olacak kampanya için film, dizi, avantaj veya çocuk paketi sahibi Digiturk üyelerinin yapması gereken Digiturk'e kayıtlı cep telefonlarından 30 Mayıs – 13 Haziran 2014 tarihleri arasında MALEFİZ yazıp 3555’e göndermek.



Digiturk'ün Disney Stüdyoları ile gerçekleştirdiği özel anlaşma ile Mayıs 2015 yılına kadar sinemaseverlerle buluşturacağı filmler arasında 13 Haziran’da ‘Muppets Aranıyor ve 1 Ağustos’ta Marvel’ın 'Galaksinin Koruyucuları'  filmleri yer alıyor. 'Tomorrowland', 'Cinderella', 'Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar', 'Big Hero 6' ve 'Avengers: Age Of Ultron' ise 2015 yılında gösterime girecek diğer filmler arasında bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin