Andre Onana, Altay Bayındır'a kafayı taktı! Altay Bayındır kaleye geçmesin diye yaptığına inanamayacaksınız

Manchester United'da eleştiri oklarının hedefi olan Andre Onana herkesi şaşırtan bir kararın altına imza attı. Andre Onana, Altay Bayındır'ın kaleyi devralmaması için Afrika Kupası'na gitmekten vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Andre Onana, Altay Bayındır'a kafayı taktı! Altay Bayındır kaleye geçmesin diye yaptığına inanamayacaksınız

Manchester United'ın bu sezon en çok tartışılan isimlerinden birisi olan Andre Onana, Altay Bayındır'ın kaleye geçmemesi için oldukça şaşırtan bir karar aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan son Galatasaray maçında verdiği pasla penaltıya ve Casemiro'nun kırmızı kart görmesine sebep olan Andre Onana, Manchester United'daki yerini sağlamlaştırmak ve performansını yükseltebilmek için Afrika Kupası'na gitmeme kararı aldı.

Kamerun teknik direktörü Rigobert Song ile yaşadığı büyük sorunun ardından Kamerun Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan ancak daha sonra yeniden milli formayı temsil eden Andre Onana'nın bu kararı şaşkınlıkla karşılandı.

TEN HAG GÜVENİNİ DİLE GETİRDİ

Teknik direktör Erik Ten Hag'ın Galatasaray mağlubiyetinin ardından sarf ettiği "Andre Onana, Ajax'la Şampiyonlar Ligi'nde yarı finaldeydi, geçen sezon da Inter'le finaldeydi, bu yüzden dünyadaki en iyi kalecilerden biri olma kapasitesine sahip. Geri dönecektir" sözlerinin de oyuncuya bu konuda umut verdiği vurgulandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin