Analar ve Anneler'e yeni oyuncu!

Yeni başlayan dizi kadrosunu da genişletiyor.

Google Haberlere Abone ol
Analar ve Anneler'e yeni oyuncu!

atv'nin Ay Yapım imzalı ve kadrosunda; Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı 'Analar ve Anneler'in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. 



Geçen yaz aylarında final yapan 'Kara Para Aşk'ta canlandırdığı komser Arda rolüyle tanınan genç oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar dizinin kadrosuna dahil oldu.



Taşanlar, dizide Muazzez'in (Nazan Kesal) oğlu Halil karakterini canlandıracak. Halil karakteri Analar ve Anneler'in hikayesinde dengelerin değişmesinde büyük rol oynayacak.



Berkun Oya'nın senaristliğini, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği Analar ve Anneler her Perşembe saat 20.00'da ATV'de ekrana geliyor.



Analar ve Anneler'de bu hafta; Kader, Neriman'ın Zeliha'dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenecek. Kader, en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin'i bulmaya çalışacak. Kader'in sevdalısı Mustafa'da İstanbul'da Kader'i bulmak için mücadele verecek. Zeliha ise Tahsin'le birlikte bebeğine dair iz bulmak için Neriman'ın kapısını çalacak. İzleyiciyi çok şaşırtacak bölümde Zeliha, Ayhan'la, Kader ise hiç beklemediği bir şekilde tecavüzüne uğradığı Salih Ağa'yla yüz yüze gelecek.



Analar ve Anneler'e yeni oyuncu!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin