Anadolu Efes'e iletişimde altın ödül

Anadolu Efes, 2013 Devotion Pazarlama Ödülleri’nde birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Efes'e iletişimde altın ödül

Anadolu Efes, Euroleague’in her yıl takımların pazarlama ve iletişim çalışmalarına yönelik aktiviteleri değerlendirdiği 2013 Devotion Pazarlama Ödülleri’nde (Devotion Marketing Awards) birinci oldu.



Turkish Airlines Euroleague ve Eurocup’ta mücadele eden 56 takımın oylarıyla belirlenen Devotion Pazarlama Ödülleri’nde, Anadolu Efes birinci seçildi ve altın ödülün sahibi oldu.



Anadolu Efes, 2012-13 sezonunda başarıyla yürüttüğü tanıtım, pazarlama ve iletişim çalışmaları ile iletişim araçları kullanımındaki 'başarıları' nedeniyle 2013 Devotion Pazarlama Ödülleri’nde Olympiacos ve Alba Berlin ile birlikte finalde yarışmaya hak kazanmıştı.



Euroleague’ten yapılan açıklamada, Anadolu Efes’in takım ve taraftarlarını bir araya getiren kampanyalarının taraftarlara 'etkileyici' deneyimler yaşattığı belirtildi. Açıklamada ayrıca Anadolu Efes’in güçlü kurumsal sosyal sorumluluk aktivitelerini hayata geçirdiği de vurgulandı. Anadolu Efes, 2010 yılında da Altın Devotion Pazarlama Ödülü (Gold Devotion Marketing Award) sahibi olmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin