Anadolu Ajansı müdürü konuştu Ahmet Hakan isyan etti!

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri Ahmet Hakan'ı isyan ettirdi.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı müdürü konuştu Ahmet Hakan isyan etti!

Tarafsız Bölge programına konuk olan eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri canlı yayında gergin anlar yaşanmasına neden oldu. 



Anadolu Ajansı Genel Müdürü, "Paralel örgütün gazetecileri Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapılarında konuşlanmış Diyanet İşleri başkanı hangi Mercedes ile çıkacak ya da Cumhurbaşkanı'nın verdiği aracı reddetti hangi araçla çıkacak diye pusuda bekliyor, haber yapıyor. Hürriyet internet sitesi, başkalarının kullandığı Mercedes'i Diyanet İşleri Başkanı 2 tane Mercedes'le gitti diye haber yapıyor" açıklaması yaptı. 



Ahmet Hakan'ın "Peki haber değil mi bu ben merak ediyorum, gazetecilik merak mesleğidir öyle değil mi?" sorusu üzerine, Öztürk, "1978'den beri Diyanet İşleri Başkanlığı'na hep aynı araçlar tahsis edilmiş, başkan da bu araya binmiş ama Papa özel zırhlı aracıyla Vatikan'dan çıkıp burada da Reno araba isteyince Hürriyet gazetesi milyon dolarlık Mercedes diye haberleştirdi. Papa'nın da aracı var adaletli karşılaştırın lütfen. Yeni bir şeymiş gibi haberrleştirmeyin" dedi.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin