Anadolu Ajansı adına haber takibi yapan 3 gazeteci kaçırıldı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Anadolu Ajansı adına haber takibi yapan 3 gazeteci, PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı adına haber takibi yapan 3 gazeteci kaçırıldı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Anadolu Ajansı adına haber takibi yapan 3 gazeteci, PKK'lılar tarafından kaçırıldı.



PKK, AA MUHABİRLERİNİ KAÇIRDI



MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde haber takibi yapan Anadolu Ajansı'nın 3 muhabiri, hendek ve barikatların bulunduğu Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lılar tarafından kaçırıldı. 



Nusaybin ilçesinde haber takibi için bulunan Anadolu Ajansı'ndan muhabir Rauf Maltaş, kameraman Kenan Yeşilyurt ve foto muhabiri Onur Çoban'ın cuma günü hendek ve barikatların bulunduğu Yenişehir Mahallesine gittikleri ve kendilerinden bir daha haber alınamadığı belirtildi. Gazetecilerin orada bulunan PKK'lılar tarafından kaçırıldığı ve bilinmeyen bir adrese götürüldüğü öğrenildi.



Anadolu Ajansı bugün saat 11.53'te 'Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Anadolu Ajansı adına haber takibi yapan 3 gazeteci PKK'lılar tarafından kaçırıldı, fotoğraf makinaları ve kameralarına el konulan gazeteciler bilinmeyen bir yerde tutuluyor' flaşı geçti.



AK Parti Sözcüsü Çelik: Mardin'de PKK'nın 3 Anadolu Ajansı muhabirini kaçırması alçakça bir eylem



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde haber takibi yapan Anadolu Ajansı'nın 3 muhabirinin, hendek ve barikatların bulunduğu Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lılar tarafından kaçırılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Mardin'de PKK'nın 3 Anadolu Ajansı muhabirini kaçırması alçakça bir eylem. Gazetecileri hedef alarak terörün gerçek yüzünü örtbas etmeye çalışıyorlar" dedi.



AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarında, gazetecilerin hedef alınarak terörün gerçek yüzünün örtbas edilmeye çalışıldığını savunarak şu açıklamalarda bulundu: "Mardin'de PKK'nın 3 Anadolu Ajansı muhabirini kaçırması alçakça bir eylem. Gazetecileri hedef alarak terörün gerçek yüzünü örtbas etmeye çalışıyorlar. Anadolu Ajansı muhabirleri dünyanın her yerinde en tehlikeli ortamlarda gerçeğin peşinden koşuyorlar. Dünyada en zor yerlerde herkesin sustuğu zamanlarda AA muhabirleri gerçeğin sesi oldular, olmaya devam ediyorlar. Terörün AA muhabirlerini hedef alması hakikati susturma çabasıdır. AA muhabirleri hakikatı duyurmak adına görev yapıyorlar. Onların hedef alınması halkın gerçeği duyma hakkının hedef alınmasıdır"

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin