Ana haber spikeri Coronavirüs'e yakalandı

Bir süredir ekranda görünmeyen Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Seloni, Coronavirüs'e yakalandı. Hülya Seloni Coronavirüs tedavisi sürecinde yaşadıklarını ve sağlık durumunu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ana haber spikeri Coronavirüs'e yakalandı

Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Seloni, Coronavirüs'e yakalandı.

Bir süredir ekranda görünmeyen Hülya Seloni, yaşadığı süreci anlattı. Covid 19 tedavi sürecinin tamamlandığını duyuran Hülya Seloni, sevenlerine iyi olduğu bilgisini verdi.

Hülya Seloni, yaşadıklarını böyle anlattı:

"Sevgili dostlarim sizlerin de merak ettigi uzere bir suredir ekranlarda yokum. Malesef ailece corona olduk. Ben 12 Nisanda semptomlarim baslayan covid19 tedavimi tamamlayarak dun hastaneden taburcu oldum, esim ve Alara hastalik surecini evde tedavi ile gecirdiler. Hepimiz cok sukur iyiyiz dinlenmedeyiz. Amerikan hastanesinde baslayan tedavi surecimin yetersiz kalmasi sebebiyle cok zor zamanimda imdadima kosan, beni kucaklayan, kendi hastanesine alip hemen yeni bir tedavi sureci baslatarak iyilesmeme buyuk katki saglayan, buyuk ozveriyle, sevgiyle calisan, basarili doktorlarimizdan, hakkini odeyemeyecegim, benim saglik kahramanim, sevgili arkadasim Enfeksiyon hastaliklari uz. Dr. Gulhan Eren basta olmak uzere Istanbul Egitim ve Arastirma Hastanesinin tum kiymetli saglik calisanlarina, Alaramin biricik doktoru, bizi hic yalniz birakmadi, engin bilgi ve tecrubeleriyle destek oldu prof dr @bektas.sirri , yine tecrubeli doktorlarimizdan onerileriyle destek veren sevgili arkadasim prof Dr @dr.teomandal , kanal7’nin degerli buyuklerime, yonetici ve calisma arkadaslarima, Amerikadan her gun bana moral vermeye calisan kiz kardesime, hastaneye yiyecek giyecek getirip her gun yanimda hissettiren erkek kardesim ve degerli esine, evimin kapisina yemek birakan kiymetli kayinvalideme, sevgili eltime, cok cok degerli dostlarima, dostluk mesajlariyla guc veren, dualarini, destegini esirgemeyen, arayan soran merak eden, kotu gununuzde yanimizda oldugunu hissettiren herkese en kalbi duygularimla sonsuz tesekkurler ediyorum ailem adina. Sunu bir kez daha anladik ki “saglik” hersey ve yasam cok degerli. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum buyuklerime hurmetlerimi sunuyorum. Hastalarimiza acil sifalar, sizlere, hayirli Ramazanlar diliyorum. En yakin zamanda gorusmek uzere. Saglikla mutlulukla kalin❤️🌺 #evdekal

Ana haber spikeri Coronavirüs'e yakalandı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin