Ana-Bacılar kurultayında konuşan Bahçeli 'Bölücü kebapçılar' diyerek kimi kastettiğini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Bölücü kebapçılar' diyerek kimi kastettiğini açıkladı. Bahçeli, "(HDP) Bir yandan yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, bir yandan kebap yiyen kebapçılardır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ana-Bacılar kurultayında konuşan Bahçeli 'Bölücü kebapçılar' diyerek kimi kastettiğini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kurultayda konuştu, HDP'ye dair sert açıklamalarda bulundu, yine kebapçı çıkışında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı"’na katıldı.

Grup toplantısında söylediği "Bölücü kebapçılar" tanımlaması hakkında konuşan Bahçeli HDP'yi kastederek "Bir yandan yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, bir yandan kebap yiyen kebapçılardır." dedi.

"HDP EŞİTTİR PKK"

Bahçeli, "Anneler PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin binasının önünde eyleme başlamıştır. Anneler nöbete girmişlerdir. İlk oturma gününden bugüne kadar süreç içerisinde korkuyu yenen pek çok anne katılmıştır. 22 Ağustos 2019 tarihinde ilk taş atılmış, irade gösterilmiştir. Üçüncü yılına giren evlatlarını terörden kurtarmak isteyen, haklı ve cesur anaların sayısı artmıştır. Bu direniş ve eylem hali dalgalar halinde yayılmıştır. Dağa zorla, tehditle veya kaçırılanlardan 32'si dönmüştür. HDP PKK'nın ikmal organıdır. HDP'nin ön kapısından giren arkadan silahlanarak terörist kamuflajıyla çıkmaktadır. HDP'ye destek PKK ile ortaklıktır. Bugüne kadar silahlı bir terör örgütüne terörist yetiştiren bir parti görülmemiştir. PKK'nın HDP isimli ayağı kapanmalıdır." dedi.

BIDEN'A TARAFINI SEÇME ÇAĞRISI

Devlet Bahçeli, "Teröre yardım ve yataklık yapan muasım güçler Türk milletinin sabrını zorlamasınlar. Türkiye'nin Suriye'deki varlığını ABD'ye tehdit olarak değerlendiren ve Temsilciler Meclisiene yazıya döken Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? ABD Suriye'den çekiliyormuş geriye 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalandır. Terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sorna niye kalacaktır. ABD'nin bayrağı altında hain planlar yapan teröristler vardır. Caniler sınırlarımızın mücabir bölgelerindedir." diye konuştu.

Ana-Bacılar kurultayında konuşan Bahçeli 'Bölücü kebapçılar' diyerek kimi kastettiğini açıkladı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin