Amerika'dan Kanal D dizisi için döndü

Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanan 'Bir Deniz Hikayesi'nin başrol oyuncusu, diziyle ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Amerika'dan Kanal D dizisi için döndü

Kanal D'nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı, senaryosunu Aylin Süer'in kaleme aldığı başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi, Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'Bir Deniz Hikayesi'nin başrol oyuncusu Begüm Birgören, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu.



Yeni sezonun merak edilen yapımlarından olan 'Bir Deniz Hikayesi' Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin Marmaris Bozburun'da yapıldığı dizide ünlü oyuncu Begüm Birgören, öldü zannettiği oğlu Deniz ile yıllar sonra karşılaşan Zeynep karakteri olarak izleyici karşısına çıkıyor.



"Amerika'dan Kanal D dizisi için döndü" Galerisine Göz At



Bu rol için Amerika planlarını yarıda bırakıp yurda dönen ünlü oyuncu canlandırdığı Zeynep karakteri ile ilgili şunları söyledi: "Günlerdir bunu düşünüyorum. Çocuğunu kaybetmek başlı başına tarifsiz bir ıstırap, insanın bence yaşamadan empati kuramayacağı çok derin bir acı. Eşinin ardından dul yada anne babasını kaybedenler için öksüz-yetim diyoruz da, evlat acısı yaşayan biri için ve acısını tarif etmek söylenen bir kelime, tanım yok. Acının büyüklüğü hakikaten tarifsiz. Tüm inancını sarsan ve hayata devam etmenin manasının kalmadığı, her şeyin öncesinden daha soluk ve karanlık olacağı bir döneme girmiş biri için çocuğuna tekrar kavuşmak nasıl bir minnet, sevinç duygusu olur hayal edemiyorum ben açıkçası. Çünkü onca senedir kayıp olsa, o da bambaşka bir ruh hali, Araf'ta kalmışlık ama umut etmeyi sürdürürsünüz, içinizdeki ateş tamamen sönmez, çırpınırsınız yavrunuzu bulmak için. Öldüğüne inandıktan sonra, bir de bu acıyla senelerce yaşadıktan ve kabullendikten sonra ona yeniden kavuşmak çıldırtıcı bir mutluluk olur herhalde."



Dizinin genel hikayesi ise şöyle:



Küçük Deniz, bir kasabada çok sevdiği ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan ile birlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz mutlu bir çocuktur; fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden Deniz’in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar Zeynep'in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir tufanın içerisinde bulacaktır. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin