Ameliyata gerek yok: Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Testosteronlu gıdalar…

Kadınların birçoğu daha büyük göğüslere sahip olmak için estetik ameliyatlar yaptırıyor. Özellikle sosyal medyanın da etkisiyle birçok kadın daha büyük göğüslere sahip olmak istiyor. Ancak bunun için mutlaka bıçak altına yatmanız gerekmiyor. Beslenmenizdeki birkaç şeye dikkat ederek kendi kendinize de göğüslerinizin büyümesini sağlayabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Ameliyata gerek yok: Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Testosteronlu gıdalar…

Gelişen dünya ile birlikte estetik ameliyatlar hayatımızda oldukça yer edinmeye başladı. Özellikle son zamanlarda meme estetiği olanların sayısı artmaya başladı. Kadınlar göğüslerinin daha büyük veya küçük olması için çeşitli ameliyatlar oluyorlar. Ancak ameliyattan korkan kadınlar bu konuya çekimser yaklaşıyorlar. Göğüslerinizi evde ameliyatsız bir şekilde büyütebileceğinizi biliyor muydunuz? Evde uygulayacağınız yöntemler oldukça etkili sonuçlar sağlıyor.

Ameliyata gerek yok: Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Testosteronlu gıdalar…

ÖSTROJENİ YÜKSEK GIDALAR ALIN

Östrojen içeren daha fazla gıda alın. Östrojen, başka şeylerin yanı sıra göğüslerinin büyümesinden sorumlu olan kadınlık hormonudur. Buluğ çağında ve hatta 18-19 yaşına kadar vücudun doğal olarak östrojen üretse de, göğüslerini birazcık daha büyütmek için östrojen içeren gıdalara odaklanmaktan zarar gelmez. Mercimek, nohut, peynir ve yoğurt gibi süt ürünleri, çemen tohumu, adaçayı, karanfil, kekik, elma, kiraz, erik, pancar, havuç, salatalık, buğday östrojen bakımından yüksek gıdalardır.

FİTOÖSTROJEN İÇEREN GIDALAR TÜKETİN

Östrojen seviyen düşükse fitoöstrojen devreye girer ve göğüslerinizi büyütmeye yardımcı olur. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki fitoöstrojen tabletleri kullanmak menopoz öncesi dönemdeki kadınlarda göğüs dokusunun büyüklüğünü artırıyor ve birçok leziz yiyecekte zaten fitoöstrojen bulunuyor. O yüzden bunları beslenmene katmanın hiçbir zararı yok. Şam fıstığı, ceviz, kaju, şeftali, çilek, keten tohumu, yeşil fasulye fitoöstrojen bakımından zengin gıdalardır.

Ameliyata gerek yok: Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Testosteronlu gıdalar… - Resim : 2

TESTOSTERON İÇEREN GIDALARDAN UZAK DURUN

Testosteron bakımından zengin yiyeceklerden uzak durun. Testosteron, östrojenin erkeklerdeki eşdeğeridir ve göğüs büyümesini azaltır. Cips, kraker, beyaz pirinç ve fırınlanmış gıdalar gibi karbonhidrat bakımından zengin gıdaları tüketmekten kaçınarak vücudundaki testosteron üretimini en aza indirin.

HER GÜN PAPAYA SUYUYLA SÜTÜ KARIŞTIRARAK İÇİN

Kapsamlı ya da iyi olmasa da bazı araştırmalar göğüs gelişimini iyileştirmenin en iyi yolunun papaya suyuyla süt karışımı içmek olduğunu gösteriyor. Bu iki içerikte bulunan besinler ve vitaminler, düzgün alındığı sürece göğüslerinin dolgunlaşmasına yardımcı oluyor.

Ameliyata gerek yok: Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Testosteronlu gıdalar… - Resim : 3

MASAJ YAPIN

Göğüslerinize masaj yapın. Bilimsel bakımdan doğrulanmamış olsa da göğüslerinize her gün masaj yapmanın göğüslerdeki kan dolaşımını artırdığı ve beslenmeyle aldığın doğal hormonların göğüs dokusuna daha etkili biçimde ulaşmasını sağladığı söylenmektedir. Bu da göğüslerinin büyümesini sağlar.

ŞINAV ÇEKİN

Şınav sadece triseps kası için harika bir egzersiz olmakla kalmaz, aynı zamanda göğüslerinizin hemen altındaki pektoral adaleleri güçlendirebilir. Bir anda çok sayıda şınav çekmek kollarınızı yorabilir, o yüzden fiziksel bakımdan zaten güçlüyseniz işe her gün 2 ya da 3 set halinde 10 tekrarlı şınav çekerek başlayın. Acemiyseniz 5’er tekrarlı 2 setle başlayıp giderek artırın. Şınav uzmanı olma yolunda ilerledikçe her gün kendini biraz daha fazla şınav çekmeye zorlayabilirsiniz.

DAMBIL KALDIRIN

Dambıl kaldırmak pektoral adalelerini güçlendirmeye yardım edebilecek muhteşem bir egzersiz. Tek yapmanız gereken canınızı acıtmayacak ama etkili olacak ağırlıkta (3-5 kiloluk) bir çift dambıl bulmak ve havaya kaldırmak. Bu egzersizi evde, bir ağırlık sehpası olmadan da yapabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin