Amber Heard’den şaşırtan Elon Musk itirafı! Davada skandal gelişme

Johnny Depp ve Amber Heard davasında sular durulmuyor. Heard’ün son kez ifade verdiği dava gününde kendi yalanını ortaya çıkarması herkesi şaşırttı. Heard’e yapılan çapraz sorguda ise Elon Musk detayı gözlerden kaçmadı.

Google Haberlere Abone ol
Amber Heard’den şaşırtan Elon Musk itirafı! Davada skandal gelişme

İki yıl evli kaldıktan sonra olaylı bir şekilde ayrılan ve birbirlerine iftira davası açan Depp ve Heard’ün dava süreci devam ediyor. Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki davada sular durulmuyor. Her geçen gün bambaşka gerçeklerin ortaya çıktığı davada bu defa oklar Amber Heard'e yöneldi. Aquaman yıldızı Heard, bugün ifadesini hukuk ekibine vermeyi bitirdi ve ABD'de eski çift arasındaki karalama davası devam ederken Depp'in ekibi Heard'e çapraz sorguya başladı. 36 yaşındaki Heard'ün, 58 yaşındaki Depp ile girdiği iddia edilen kavganın ardından, "Johnny ona telefon attıktan sonraki yüzüm bu" diyerek şiddete uğradığını söylediği yeni fotoğraflar Depp’in ekibi tarafından Heard’e gösterildi.

Amber Heard’den şaşırtan Elon Musk itirafı! Davada skandal gelişme

MAKYAJ ŞİŞLİĞİ KAPATIYOR!

2018'de yazdığı aile içi şiddet ile ilgili makaleyi gündeme getiren Heard bu makalenin arkasında olduğunu savundu.  Ayrıca davanın Depp ile ilgili olmadığını belirterek; "Johnny ile ilgili olduğunu düşünen tek kişi Johnny'ydi. Bu benim hakkımda ve benim başıma gelenlerle ilgili" dedi. Davanın devamında çapraz sorguda, Depp'in avukatları, Heard'ü, çiftin iddia edilen şiddetli kavgalardan sonra halka açık çekilmiş birkaç fotoğrafıyla karşı karşıya getirdi. 2014 Met Gala'dan sonra, Depp tarafından burnunun kırılmış olabileceğini iddia etmesinin ertesi günü bir görüntüde Heard, Spike TV'nin 'Don Rickles: One Night Only' özel programında Depp'in yanında şiddet emaresi görünmeyen bir yüzle görünüyordu.

Bu sorulara Heard, "Bilmiyorum, kırıldığını bilmiyorum. Makyaj altında nasıl göründüğünü görmeliydin. Makyaj yapıyorum ve makyaj şişliği kapatıyor, değil mi " diyerek cevap verdi.  Daha önce, kendi avukatlarının sorgusu sırasında Heard, jüri için makyaj rutinini detaylandırmıştı, hatta bir örtbas seti bile tutuyordu. Heard, “Los Angeles'ta yüzümde morluklar varken kesinlikle dolaşmayacağım" dedi.

MAKYAJ MARKASI DAHA ÖNCE YALANLAMIŞTI

Davanın daha önceki günlerinde de Haerd'ün avukatı Elaine Bredehoft, bahsi geçen davada Heard'ün Johnny Depp'le ilişkisi boyunca yüzündeki morlukları gizleyebilmek için Milani'nin All In One Correcting Kit'ini kullanmak zorunda kaldığını öne sürmüştü. İddiaya göre Heard, Depp'in fiziksel istismarını örtmek için böyle bir yol bulmuştu. Çok kısa bir süre sonra da ünlü makyaj markası Amber Heard'ün yalanını ortaya çıkarmıştı. Çünkü istismar iddiası 2014-2016 civarında gündeme gelmişti ve çift 2016'da boşanmıştı. Makyaj paletinin çıkış tarihiyse Aralık 2017’ydi.

'7 MİLYON DOLARINI BAĞIŞLADIM'

Davada Heard aleyhine yaşanan tek gelişme bu da değildi. Ünlü oyuncu Depp'ten boşandıktan sonra tazminat olarak aldığı 3.5 milyon dolarını ACLU (Amerikan İnsan Hakları Birliği) isimli kuruluşa bağışlayacağını açıklamıştı. Heard, Depp'in parasını istemediğini söylemişti. 2020’de Depp ile yaşanan anlaşmazlık sebebiyle İngiltere’de görülen duruşmada da yemin ederek paranın tamamını bağışladığını söylemişti. Boşanma tazminatını bu şekilde aldığı için parayı taksitler halinde ödemeyi ve vergi avantajını almayı kabul etmişti. Heard 2018 yılında bir televizyon programında da, "Ben 7 milyon doların yarısını ACLU’ya yarısını da Los Angeles Çocuk Hastanesi’ne bağışladım” demişti. ABD’de gerçekleşen mahkemede ise Heard, bu sözlerini yalanlayacak ifadelere yer verdi. Hayır kurumlarına verdiği sözleri henüz yerine getirmediğini söyleyen Heard, "Çünkü Johnny 2019'da bana 50 milyon dolarlık dava açtı" dedi.

ELON MUSK BAĞIŞ YAPTI

Depp'in avukatı Camille Vasquez ise, çapraz sorgu sırasında Heard'ü, anlaşmada verilen paranın bir kısmını kendisine saklamak istediği için Musk'a iki hayır kurumuna ödeyeceği ücretin bir kısmını ödemesini sağlamakla suçladı. Çünkü Vasquez, Heard'ün adına kimsenin bağışta bulunup bulunmadığını sorduğunda Heard şu cevabı verdi: O sırada erkek arkadaşım olan Elon'un yaptığı kendi hayırsever katkıları vardı. 2017'de benim adıma her iki kuruma da 500.000 dolar bağış yaptı."

Toplamda Musk, Heard için 1 milyon dolar bağışlamıştı. Daha önce Musk'ın bağışlarının taahhüdünün bir parçası olmadığını söyleyen Heard, "Bu konuda çok yanılıyorsun" dedi. Depp'in ekibi ise Heard'ü hayatının performansını sergilemekle suçlayarak şu ifadeleri kullandı: "Bayan Heard'ün hikayeleri yeni ve uygun ayrıntılar üretmeye devam ederken, Bay Depp'in hatıraları, ilk iddialarının ortaya atılmasından bu yana geçen altı acılı yıl boyunca tamamen aynı kaldı."

Amber Heard’den şaşırtan Elon Musk itirafı! Davada skandal gelişme - Resim : 2

YAPMASAYDIM HAYATTA KALAMAZDIM

2015-2017 yılları arasında evli kaldıktan sonra 36 yaşındaki Amerikalı oyuncu Amber Heard Depp'ten şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Amber, Depp'in işlediği iddia edilen cinsel ve fiziksel taciz olaylarından sonra, Mayıs 2016'da Depp'e boşanma davası açmaya karar verdiğini, "Çünkü yapmasaydım hayatta kalamayacağımı biliyordum" diyerek açıkladı. Depp ise, Heard'e fiziksel veya cinsel tacizde bulunduğunu reddetti. Bu olayların devamında Heard, Washington Post'ta bir makale yayınladı. 58 yaşındaki Depp ise, 36 yaşındaki eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açtı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürdü. Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini iddia ediyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor.

Etiketler plus elon musk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin