Amanpour, AK Partili Kalın'ı yayından çıkardı

CNN International, Taksim müdahalesini canlı yayınla aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Amanpour, AK Partili Kalın'ı yayından çıkardı

Muhabirler gaz maskeleriyle Taksim'den naklen yayın yaparken, kanalın merkezin ünlü haberci Christiane Amanpour vardı. Amanpour yaşanan olaylarla ilgili  Başbakan Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın ile de söyleşi yaptı. Kalın, Gezi Parkı'na müdahale olmadığını söyledi.



Bugün Londra'da benzer bir müdahale olduğunu hatırlatan Kalın, "Yarın Erdoğan göstericilere ne verecek?" sorusuna Başbakan'ın talepleri dinleyeceğini ancak görüşmenin içeriğini önceden kestiremeyeceği belirterek yanıt verdi. "Kesmek zorundayım" diyen Amanpour'a Kalın, "Devam etmeme izin verin" derken, ABD'li sunucu "Program bitti" dedi ve Taksim'deki muhabirine bağlandı.



Amanpour'un kullandığı "The show's over" ifadesi, İngilizce'den Türkçe'ye, "Program bitti"nin yanı sıra "Gösteri bitti" olarak da çevrilebiliyor. Olayları CNN International'dan takip eden seyirciler, özellikle sosyal medyada, Amanpour'un Kalın'a "The show's over" derken, yaşananlara tepki göstermek amacıyla cümlenin her iki anlamına da gönderme yaptığını öne sürüyor.



Kaynak: Hürriyet


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin