Amacı Olmayan Grup filmi ne zaman çekildi. Amacı Olmayan Grup filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Amacı Olmayan Grup filmi 2021 Türk yapımı sinema filmidir. Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak gibi isimlerin başrolde yer aldığı Amacı Olmayan Grup filminde, hayatta hiçbir amacı olmayan genç bir adamın hayatı işleniyor. Peki Amacı Olmayan Grup filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Amacı Olmayan Grup filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Amacı Olmayan Grup filmi ne zaman çekildi. Amacı Olmayan Grup filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Amacı Olmayan Grup filmi hakkında seyirciler detayları sorguluyor. Amacı Olmayan Grup filminde Sarp Bozkurt 'Onur', Ali Barkın 'Sercan'i Naz Çağla Irmak ise 'Berrak' rolüne hayat veriyor.

Amacı Olmayan Grup filminin yönetmenliğini Ali Tanrıverdi üstlenirken senarsonu ise Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker kaleme aldı.

Peki Amacı Olmayan Grup filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Amacı Olmayan Grup filminin konusu ve oyuncuları.

AMACI OLMAYAN GRUP FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Amacı Olmayan Grup filminde, hayatında hiçbir amacı, hedefi olmayan bir gencin yaşamı işleniyor. Çetin ailesi Onur en yakın arkadaşı Sercan ile hemen hemen aynıdır. Hem ailesi hem de çevresindeki insanlarla iletişim kurarken sorunlar yaşayan Onur ve Sercan, bu düzene son verip hayatlarını düzene sokmak için harekete geçer. 

Sercan'la birlikte sosyal medyada 'Amacı Olmayan Grup' adında bir sayfa kuran Onur kısa sürede büyük başarı elde eder. Birçok kişinin üye olduğu grup kısa sürede, durumu olmayan kişilere yardım edilen bir topluluk haline gelir. Bu başarı Onur'u değiştirirç Gruptan bazı kızları çıkaran Onur'un, en yakın arkadaşı Sercan ile arası bozulur.

AMACI OLMAYAN GRUP FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Sarp Bozkurt (Onur)

Ali Barkın (Sercan)

Naz Çağla Irmak (Berrak)

Gamze Karaduman (Sevil)

Hakan Bilgin (Mustafa)

Hülya Gülşen Irmak (Nazmiye)

Derya Şensoy (Reklamcı)

Hande Katipoğlu (Reklamcı)

Ceyhun Yılmaz (Trafik Polisi)

Didem Balçın (Komiser)

Şevket Çoruh

Ahmet Dursun (Nihat Karakteri)

Ezgi Gönültas (Melek)

Özkan Ayalp (Polis Amiri)

AMACI OLMAYAN GRUP FİLMİNİN IMDB PUANI KAÇ?

Amacı Olmayan Grup filminin IMDB puanı 10 üzerinden 2.8 olarak belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin