Altından kahve içiyor günde 750 bin lira harcıyordu. Şaşalı hayattan en dibe! İşte Dilan Polat'ın cezaevindeki yaşamı

Sosyal medyada yaptığı her hareketi gündem olan, "Günde 750 bin harcıyorum" diyen, kocası Engin Polat tarafından hediyelere boğulan Dilan Polat yaklaşık bir aydır Marmara Cezaevi'nde tutuklu. Gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın cezaevindeki hayatını anlattı. İşte o şaşalı hayattan geriye kalanlar...

Google Haberlere Abone ol
Altından kahve içiyor günde 750 bin lira harcıyordu. Şaşalı hayattan en dibe! İşte Dilan Polat'ın cezaevindeki yaşamı

Dilan Polat sosyal medya ile insanların hayatlarına girdi. Adına açtığı güzellik merkezleri, kocası Engin Polat'ın onu hediyeye boğduğu anlar, yardımcılarına dağıttığı paralar, "Günde 750 bin TL harcıyorum, altın kahve içiyorum" cümleleri ile her yaptığı olay oluyordu.

Dilan Polat'ın bu şaşalı hayatı yaklaşık 3 yıl sürdü. Paylaşımları tepki çekti, kendi ve kocası hakkında ihbar mektubu savcılığa gitti, MASAK inceleme başlattı ve yaklaşık bir ay önce kendisi ve kocası Engin Polat dahil 18 kişi tutuklandı.

Haklarındaki iddialar,  "Kara para aklama ve vergi kaçırma" idi. Mal varlıklarına el konulan Polat ailesiyle ilgili iddianame henüz hazırlanmadı fakat tutuklu yargılanmalarının sebebi kaçma şüphelerinin olmasıydı.

Tutuklandıktan sonra da çok konuşulmaya devam ediyorlar. Polatların şaşalı hayatlarının ardından şu an neler yaşadıkları merak ediliyor. Son olarak Dilan Polat'ın cezaevinde "intihar etmek istiyorum" dediği öğrenilmişti.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-TRA programına katıldı ve Dilan Polat'ın cezaevinde neler yaşandığını anlattı.

ALTIN KAHVEDEN KAHVESİZLİĞE...

Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın içeride yaşadıklarını şöyle özetledi: Sadece çay içebiliyor. Kahve ancak kantinde varsa alabiliyor. Kettle falan alma şansı yok.

Sabah 08.00'de sayıma katılmak zorunda, ben biraz daha uyuyayım diyemez. Kıyafetleri bile sınırlı, sigara içmek için havalandırma zamanını beklemek zorunda.

Yan koğuşunda Nihal Candan kalıyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin