Altında fırsatı kaçıranlara güzel haber geldi. Altında ralli yeni başlıyor. Ekonomist Remzi Özdemir'den kritik uyarı: Para diğer varlıklardan çıkıp altına gidecek

Altın fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Bir sürelik durgunluğun ardından rekor kıran altın fiyatları için bir çarpıcı yorum da Ekonomist Remzi Özdemir'den geldi. 'Altında yeni bir dönem başlıyor' diyen Özdemir, altını olan veya altın almak isteyen herkesin bilmesi gereken o bilgileri aktardı. Peki altın ne zaman yükselecek?

Google Haberlere Abone ol
Altında fırsatı kaçıranlara güzel haber geldi. Altında ralli yeni başlıyor. Ekonomist Remzi Özdemir'den kritik uyarı: Para diğer varlıklardan çıkıp altına gidecek
Medyatava

Gram, yarım ve çeyrek  altın fiyatları yakından takip ediliyor.

Son günlerde  altın fiyatlarında hızla yükselirken olurken Ekonomist Özdemir, yıllardır muhalif olduğunu belirttiği altın yatırımındaki avantajları anlattı.

Altının güçlü seyrinin devam edeceğini kaydeden Özdemir, paranın diğer varlıklardan çıkıp altına kayacağını anlattı. 

"ALTIN İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Altında yükselişin geleceğini söyleyen Özdemir, "Altın tarafı çok önemli. Altın yatırımına yıllarca muhalif oldum ama şu anda altın için yeni bir dönem başlıyor. Yaklaşık 5-6 haftadır aynı şeyleri söylüyorum, daha bunlar altının ilk günleri." dedi.

DİĞER VARLIKLARDAN ÇIKIP ALTINA YÖNELME OLACAK

Altına yönelmelerin başlayacağını kaydeden Özdemir, "Altın özellikle uluslararası yatırımcıların yeni yeni pozisyon almaya başladığı bir yatırım aracı. Çünkü diğer yatırım araçlarında ciddi anlamda fiyat artışı var ve burada özellikle yurt dışı piyasalar ons için konuşuyorum, hisse senetlerinden diğer varlıklardan çıkıp altına yönelme olacaktır. Amerikan tahvillerinden çıkan paranın ki ortada faizlerde düşüş var, bu onsa yönelimi artırıyor ve bakın altın her şeye rağmen 2 bin doların üstünde." ifadelerini kullandı.

"2024 VE 2025 ALTIN YILI OLACAK"

TELE 1 kanalına konuşan Özdemir, "Altında daha çok gidecek bir yol var bence 2024 ve 2025 altın yılı olacak. Altının yanında gümüş de hareket ediyor ama ana yatırım aracı olacak olan altın." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin