Altın Portakal'da sürpriz gelişme! Nicole Kidman festivale gelecek mi?

Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren Kidman'la ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Altın Portakal'da sürpriz gelişme! Nicole Kidman festivale gelecek mi?

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, Antalyalı iş adamlarına festival hakkında bilgi verdiği toplantıda, festivale Nicole Kidman’ın geleceği yönünde anlaştıklarını ancak son anda Kidman’ın babasının vefat etmesi nedeniyle iptal edildiğini söyledi.



Festival programı çerçevesinde ünlü oyuncu Nicole Kidman’la bir görüşme yaptıklarını da belirten Elif Dağdeviren, Kidman’ın oynadığı “Monaco Prensesi Grace” filminin kötü bir film olması nedeniyle Cannes Film Festivali’nden son anda çıkarıldığını söyledi. Şangay Film Festivali’nden de ret cevabı alan filmi düşüşe geçen bir festivali canlandırmak adına Antalya’ya davet ettiklerini belirten Dağdeviren, görüşmenin iptal edilmesi nedenini şöyle açıkladı:



“Cannes Film Festivali’nde Nicole Kidman’ın başrolde oynadığı ‘Monaco Prensesi Grace’ filmi Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olacaktı. Ancak Cannes, film kötü olduğu için son anda iptal etti. Şangay Film Festivali’ne davet edilmişti, oradan da ret cevabı geldi. Bizde acaba bize gelse düşüşte olan bir festival çıkar mı diye düşündük. Nicole Kidman’la bir görüşme oldu. Gelmesi için anlaşıldı, tarihler de uygundu. Ama yine olmadı, bu defada Kidman’ın babası vefat etti.”



Ünlü aktris Nicole Kidman’ın babası Antony Kidman, diğer kızı Antonia’yı ziyarete gittiği Singapur’da 12 Eylül tarihinde vefat etmişti. Psikolog olan Antony Kidman’ın kızını ziyarete gittiği Singapur’da trafik kazası geçirerek vefat ettiği açıklanmış, düşerek hayatını kaybettiği iddiaları da konuşulmuştu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin