Altın Portakal'da kıyafet tartışması sosyal medyayı ikiye böldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Altın Portakal'da kıyafet tartışması sosyal medyayı ikiye böldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 'Kıyafeti düzgün olmayan Altın Portakal’a giremeyecek' açıklaması yeni bir tartışma başlattı.





Altın Portakal'da kıyafet tartışması sosyal medyayı ikiye böldü!Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'nun önceki gün gerçekleştirdiği röportajda Menderes Türel “Altın Portakal’ın saygınlığını yükseltmeye çalışıyoruz. Nasıl ki bir yönetmen, oyuncu bu ödülü yurt dışında alsa papyonunu, kravatını takıp, takım elbisesini giyip gidiyor törene, Altın Portakal’a da öyle gelecek...  Papyon zorunluluğu dayatmıyoruz ama yırtık kot, tişörtle girilemeyecek salona... Öyle geleni kapıdan çevireceğiz ödül almış olsa bile...Kısa filmleri bu yıl yarışma bölümünde çıkardık. Belgesel ve kısa filmciler bu konuda özensizdi... Bu kategorileri yarışma bölümünden çıkarmamızda bu kıyafet özensizliği de etkili oldu... ” açıklamasını yapmıştı.



Menderes Türel’in açıklamalarının ardından sosyal medya ikiye bölündü. İşte yazılan o tweetlerden bazıları:



Mehmet Ali Çelebi: "'Kıyafeti düzgün olmayan Altın Portakal’a giremeyecek' Menderes Türel. Terziliğe başlamış ama yamuk kesen akılla nereye kadar?!"



Derya: "Altın portakal bence Amed'te yapsınlar.İsteyen yırtık kot ve tişört,isteyen şal u şapık giyinsin"



Ezgi: "Altın Portakal için konuşursak, yönetmen kıyafetinden çok; sansürcü festivale adlarının çıkması konusu var."



Kağan Hüdaverdi: "Altın Portakal için konuşursak, yönetmen kıyafetinden çok; sansürcü festivale adlarının çıkması konusu var."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin