Altın Peşinde, yeni sezonuyla Discovery Channel'da!

Ekranların sevilen madencileri, yeni sezon bölümleriyle dönüyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Altın Peşinde, yeni sezonuyla Discovery Channel'da!

Ekranların sevilen madencileri; Parker Schnabel, Tony Beets ve Rick Ness geri dönüyor. 'Altın Peşinde', yeni sezon bölümleriyle 28 Ekim’den itibaren her Pazartesi 21.00’de Discovery Channel’da.



Altın Peşinde, altın bulmak için her şeyi göze alarak umutlarının peşinden gidenlerin hikayelerini ekrana taşıyor. 10. Sezonu ile ekranlara dönecek Altın Peşinde’de, bu sezon madenciler; Parker Schnabel, Tony Beets ve Rick Ness’i ayrı ayrı zorluklar bekliyor. Rick, tüm faaliyetlerini 2000’lerin başında altın patlaması yaşanan Yukon’daki bir maden kasabasına taşır. Doğru yeri kazarsa, multimilyoner olacak. Başarısız olursa, her şeyini kaybedecek.



25 yaşındaki Parker, büyük bir iş yakalar, ama su ruhsatıyla ilgili sorunlar nedeniyle tüm altını çok kısa sürede çıkarması gerekmektedir. Klondike efsanesi Tony Beets, ruhsat sorunları nedeniyle işi yürütmeleri ve altın çıkaracak yeni yer bulmaları için Kevin, Monica ve Mike’a güvenmek zorundadır. Beets ailesi işlerini ayakta tutmak için dayanışma içinde olmalılar.



Parker, Tony ve Rick, şanslarına ve sezilerine güvenerek yeni bölgelerde altın aramaya devam edecek. Peki 10 yılın sonunda ekibin şansı yaver gidecek mi?



Tüm dünyada izlenme rekoru kıran Altın Peşinde 10. Sezonu ile, 28 Ekim Pazartesi 21.00’de Discovery Channel ekranlarında.



Altın Peşinde, yeni sezonuyla Discovery Channel'da!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin