'Altın Kelebekler' Pazar akşamı sahiplerini buluyor! Gecede hangi isimler sahne alacak?

Soma faciası nedeniyle ertelenen ödül töreni 22 Haziran akşamı gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
'Altın Kelebekler' Pazar akşamı sahiplerini buluyor! Gecede hangi isimler sahne alacak?

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği 'Altın Kelebek' gecesi bu sene Magnum işbirliğinde "Magnum Altın Kelebek Ödülleri" adıyla düzenleniyor.



Her yıl olduğu gibi Hürriyet okurlarının internet ve e-posta yoluyla gönderdikleri oylarla belirlenen ödüller, 22 Haziran Pazar Mete Horozoğlu’nun sunuculuğunda, Zorlu PSM İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek görkemli törende sahiplerini bulacak. Dünyaca ünlü isimleri haz tutkunlarıyla buluşturan Magnum, bu gece için Türkiye'nin yıldızlarına eşlik edecek, törenin onur konuğu da Hollywood yıldızı Jessica Alba olacak.



Ozan Doğulu'nun son albümü "130 bpm Moderato"da, "Harika" şarkısını okuyan Ajda Pekkan-Kenan Doğulu, törende Ozan Doğulu'yla birlikte sahnede olacak. Üçlü, albümün çıkış şarkısını ilk kez Magnum Altın Kelebek gecesinde seslendirecek.



Gecenin ikinci sürprizi ise son dönemin dikkat çeken genç ismi Gökçe olacak. Ayrıca, Sinan Akçıl, "Grease" müzikalinden bir bölümü dansçılarıyla sahneleyecek.



Magnum Altın Kelebek Ödülleri gecesinde, sanat dünyasının ünlü simalarının yani sıra, iş dünyasından da tanınmış isimler davetli olarak yer alacaklar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin