Altın almak isteyenlere seslendi. 'Erken' diyen İslam Memiş, doların yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Altın ve gümüş almak isteyenlere ise çağrı yaptı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten 24 Nisan'da açılacak piyasalarla ilgili çok önemli bir uyarı geldi. Doların yükselmeye devam edeceğini belirten Memiş, dolar karşısında her şeyin yönünü aşağı olacağını söyledi ve "sıkıcı bir hafta olacak" dedi. Memiş, yükselen altın fiyatları için de önemli bir açıklama yaptı ve altın almak isteyenlere seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Altın almak isteyenlere seslendi. 'Erken' diyen İslam Memiş, doların yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Altın ve gümüş almak isteyenlere ise çağrı yaptı

İslam Memiş 21 Nisan'da yaptığı bir paylaşımda "Altın 1.983 $ gümüş 24,96 $ TL bazlı da kısa vadede gerilemesi gerek. TL bazlı fiyatlar kısa vade için balon. Alım için haber veririm, şuan erken. Fed’e kadar 1.960-2.010 $ aralığı oyalanır." demişti.

O mesajın altına da bir gün önce attığı şu paylaşımı eklemişti.

Memiş, o mesajında "Mesajım oldukça netti. 2.000 $ üzerinde ons, 1.350 üzerinde gram almam. Ons tarafı ilk düzeltmeyi bugün yaptı 1.970’e gerileyerek. Ancak gram tarafında yine spekülasyon var ve gram almam. Yıllık beklentimde bir değişiklik yok. Yıl içerisinde 1.450-1.550 gram 2.350-2.400 ons Bu kadar." demişti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bugün bir mesaj paylaştı ve "Bu pozisyonlar geçerliliğini koruyor." diyerek altın ve gümüşün gerileyeecğini belirtti ve alım için henüz erken olduğunu söyledi.

Memiş, mesajında "Altın 1.983 $ gümüş 24,96 $ TL bazlı da kısa vadede gerilemesi gerek. TL bazlı fiyatlar kısa vade için balon. Alım için haber veririm, şuan erken. Fed’e kadar 1.960-2.010 $ aralığı oyalanır." ifadesini kullanmıştı.

İslam Memiş ayrıca bugün yaptığı başka bir paylaşımda da "Bu hafta Perşembe günü saat 14:00’de TCMB’nin faiz kararı var. Başka önemli bir şey yok. Dolar endeksi (dxy) yukarı Dolar karşısında her şey aşağı Sıkıcı bir hafta olacak ve ayın son haftası." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin