Altın alımı için son fırsat tarihini açıkladı. Medyatava TV'ye konuşan İslam Memiş, altın, gümüş ve kriptonun patlama yapacağı tarihi çok net açıkladı

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doların gidişatına yönelik önemli açıklamalar yaptı. Kripto para piyasasındaki toparlanmayı da değerlendiren Memiş, ağustos ayında yatırım yapacaklara en doğru yöntemi duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Altın alımı için son fırsat tarihini açıkladı. Medyatava TV'ye konuşan İslam Memiş, altın, gümüş ve kriptonun patlama yapacağı tarihi çok net açıkladı

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasaları değerlendirdi. 

İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto para piyasalarına dair değerlendirmelerde bulundu. Memiş, 'Altın, gümüş ve kripto paralarda patlama olacak' diyerek tarih verdi. İşte o açıklama:

"Yükseliş henüz başlamadı"

Altın ve gümüşte yükseliş bekleyen Memiş konuya ilişkin "Yükseliş daha başlamadı eylül ayında kripto para piyasasında, altın ve gümüş fiyatlarında ciddi anlamda bir yükseliş trendi olacağını tahmin ediyorum. Amerika’da açıklanan enflasyon verisi beklenenden az geldi bu da dolar endeksinde gerilemeye neden olabilir. Dolayısıyla da altının, gümüşün ve ons fiyatlarında tekrar bir yükseliş trendi başlatabilir. Yatırımcılar altın ve gümüşlerini bugünlerde mutlaka muhafaza etmeli." ifadelerini kullandı.

Kripto para piyasasında uzun süredir devam eden düşüş hafta başındaki toparlanmayla son buldu. Kripto para yatırımcılarının biraz daha sabretmesi gerektiğini belirten Memiş “Kripto para piyasası yatırımcıları sabır anlamında zorladı ancak biraz daha sabretmeleri gerekiyor. Dolar endeksinde bir gerileme bekliyorum. Ekim ayında 95-96 seviyelerine kadar gerileyebilir. Doların gerilemesi dolar karşısında değer kaybetmiş bütün para birimlerinin pozitif yönde ayrışmasına ve yukarı yönlü hamlelerin devam edeceğini düşünüyorum. Kripto para piyasasındaki toparlanmaların şu an için cılız kaldığını görüyoruz. Devam edebilmesi için 27 bin dolar seviyesinin üzerinde ataklar görmemiz gerekiyor. Şu anda 23.702 dolar, %2’lik bir satış var. Yıl sonuna doğru bu toparlanma hızı artış gösterebilir."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin