Altılı Masa'nın kritik aday toplantısından bir gün önce Temel Karamollaoğlu tv100'e konuk oluyor. Kritik toplantı öncesi Uğur Dündar soracak Karamollaoğlu yanıtlayacak

Altılı Masa'nın 12. toplantısı 13 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek. 12. toplantıda Millet İttifakı'nın adayının belli olması bekleniyor. 12. toplantı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde yapılacak. Karamollaoğlu ilk tur ziyaretlerini Akşener'le tamamladı. Duayen televizyoncu Uğur Dündar Haftanın Panoraması'nda Karamollaoğlu'nun toplantı öncesi tv100'de soruları yanıtlayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Altılı Masa'nın kritik aday toplantısından bir gün önce Temel Karamollaoğlu tv100'e konuk oluyor. Kritik toplantı öncesi Uğur Dündar soracak Karamollaoğlu yanıtlayacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek Altılı Masa'nın 12. toplantısı 13 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek.

Ortak Cumhurbaşkanı adayı ve geçiş sürecinin yol haritasının ele alınacağı toplantı öncesi Karamollaoğlu liderleri ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta CHP, Gelecek Partisi, DEVA ve Demokrat Parti genel başkanları ile görüşen Karamollaoğlu son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Karamollaoğlu’nun gelecek hafta da liderlere ikinci bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

Toplantıdan bir gün önce Karamollaoğlu tv100'de duayen televizyoncu ve gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Haftanın Panoraması'na konuk olacak.

Haftanın Panoraması'nda bu hafta Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek seçimler öncesinde halkın gündemini AKSOY Araştırma Başkanı Ertan Aksoy ve MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat ile birlikte ekrana getirdi.

Dündar programda haftaya (11 Şubat Cumartesi) Karamollaoğlu'nun Haftanın Panoraması'na konuk olacağını açıkladı. Dündar, "Ertesi gün de onun ev sahipliğinde liderler son buluşmalarını yapacaklar. Orada her halde çok tarihi çok önemli kararlar açıklanacak." dedi.

Karamollaoğlu'nun uzlaşmacı bir yapıya sahip olduğunu belirten Dündar şunları söyledi:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin