Altılı masadan Hüseyin Baş'a şok! Altılı masa Bağımsız Türkiye Partisi'ni veto etti. Hüseyin Baş'tan yine manidar Ronaldo paylaşımı

Kurumsal bir parti yapısı olmaması, altılı masanın çeşitli kurullarına katkı sağlayamayacak olması vb. nedenlerle Haydar Baş'ın partisi BTP, altılı masaya kabul edilmedi. Baş, ‘Altılı Masa’ya katılma taleplerinin kabul edilmemesi üzerine ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya ait bir fotoğrafı ‘Sakin’ notuyla paylaşarak ilk tepkisini gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Altılı masadan Hüseyin Baş'a şok! Altılı masa Bağımsız Türkiye Partisi'ni veto etti. Hüseyin Baş'tan yine manidar Ronaldo paylaşımı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Hüseyin Baş'tan dikkat çeken bir paylaşım gelmişti. Baş, Manchester United takımında forma giyen efsane futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 7 numaralı formasıyla göründüğü bir fotoğrafını '7' notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Altılı masadan veto yiyen Baş yine Ronaldo paylaşımı ile mesaj verdi.

Altılı masanın bugün yapılan 8. toplantısında Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi de görüşüldü. Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada BTP’nin adı anılmadan ittifakın altı parti olarak devam edeceği vurgulandı.

BAŞ’TAN İLK TEPKİ

Altılı Masadan yapılan ortak açıklama sonrası BTP lideri Hüseyin Baş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.Baş, Manchester United'da 7 sırt numarası ile forma giyen futbolcu Cristiano Ronaldo'ya ait bir fotoğrafı ‘Sakin’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Altılı masadan Hüseyin Baş'a şok! Altılı masa Bağımsız Türkiye Partisi'ni veto etti. Hüseyin Baş'tan yine manidar Ronaldo paylaşımı - Resim : 2

NE OLMUŞTU

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş 5 gün önce, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu.

Baş, İngiltere futbol kulüplerinden Manchester United takımında forma giyen efsane futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 7 numaralı formasıyla göründüğü bir görseli sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Baş, paylaşımına “7” notunu düşmüştü.

Altılı masadan Hüseyin Baş'a şok! Altılı masa Bağımsız Türkiye Partisi'ni veto etti. Hüseyin Baş'tan yine manidar Ronaldo paylaşımı - Resim : 3

İYİ Parti ve CHP kurmayları Baş'ın altılı masaya katılmasına yeşil ışık yakmıştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Sayın Hüseyin Baş, görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır.Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYi Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır." açıklamasını yapmıştı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “CHP de sıcak bakar. Gayet memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olan, sayın genel başkanlardır. Elbette otururlar, bununla ilgili; davet verilir mi, verilmez mi, bu konuyu tartışırlar ama bizim bakış açımız aynen böyledir” ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin