Altılı Masa toplantısı sonrasında Karamollaoğlu'ndan aday açıklaması. Liderlerden peş peşe açıklamalar geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın son toplantısının ardından, "Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. Altılı Masayı oluşturan liderler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak "ortak aday, ortak anlayış" vurgusu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Altılı Masa toplantısı sonrasında Karamollaoğlu'ndan aday açıklaması. Liderlerden peş peşe açıklamalar geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa toplantısının ardından, "Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum" dedi.

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partisinin genel başkanlarının Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bugün saat 14:00’te başlayan toplantısı yaklaşık 6 saat sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldı.

Liderler toplantının ardından sosyal medya hesaplarından ortak metni paylaşarak toplantıya ilişkin notlarını yayımladı.

DAVUTOĞLU: ORTAK ANLAYIŞA ULAŞTIK

Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak anlayışa ulaştık. Bu süreci ilk günden bugüne büyük bir gayretle yürüten başta ev sahibimiz sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" dedi.

BABACAN: ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, twitter paylaşımında "Ülkemiz için hayırlı olsun. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" mesajını paylaştı.

UYSAL: ORTAK BİR İRADEYE SAHİBİZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da twitter hesabından "Aziz Memleketimizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı, "devlet" olma bilinci ve kazanmak inancı ile ortak bir iradeye sahibiz. Ev sahipliği dolayısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu'na ve bu kararlılığı, bilinci, inancı paylaşan Sayın Genel Baskanlara teşekkür ediyorum" notunu paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin