Altay taraftarından İzmir Marşı

Süper Lig'de Altay ile Fenerbahçe arasında İzmir'de oynanan 3'üncü hafta mücadelesinde iki takım 83'üncü kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma öncesi Fenerbahçe 48 kez galip gelirken, Altay 9 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 25 kez müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Altay taraftarından İzmir Marşı

Altay taraftarı, maçın 35. dakikasında İzmir Marşı'nı söyledi. Öte yandan taraftarlar 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' tezahüratları da yaptı.

MESUT ÖZİL RİSKE EDİLMEDİ

Fenerbahçe'nin en önemli gol silahlarından biri olan Mesut Özil, son anda kadrodan çıkarıldı. Dün takımla birlikte İzmir'e gelen yıldız oyuncu, kasığında ağrı hissetmesi nedeniyle riske edilmedi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Filip Novak, Dimitris Pelkas ve Serdar Dursun da forma giyemedi. İyileşen Mert Hakan yedek kulübesinde yer aldı.

FENERBAHÇE'DE TEK DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, geçen hafta Süper Lig'de iç sahada 2-0 kazandıkları Fraport-Tav Antalyaspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'de tek değişiklik yaptı. Portekizli teknik adam, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Helsinki'yi 5-2 yendikleri maçta hat-trick yapan Enner Valencia'yı 11'e monte ederken, Samatta yedek soyundu.

ALTAY'DA BJORKANDER'DEN SİFTAH

Altay'da ise sakatlığı nedeniyle ilk 2 maçta forma giyemeyen İsveçli stoper Eric Björkander, ilk kez ilk 11'de görev aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli, üçlü savunmada İbrahim, Murat ve Björkander'i oynatırken, sol kanat Martin Rodriguez kesik yedi. İzmir ekibinde altyapıdan yetişen ve geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşme imzalayan Cem Özgener kadroya dahil edildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Mahmut Özgener'in oğlu olan Cem, alt yaş gruplarında milli formayı da terletiyor.

TRİBÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Altaylı taraftarlar Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda renkli görüntüler oluşturdu. Siyah-beyazlılar maraton tribününde açtıkları döviz ve pankartlarla takımlarını destekledi. Yaklaşık 5 bin Altay taraftarı tribünde yerini aldı.

KOÇ VE EKMEKÇİOĞLU YAN YANA İZLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, müsabakayı protokol tribününde yan yana izledi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da müsabakayı takip etti. Acun Ilıcalı da tribünde yer aldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin