Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’deki 7. Karşılaşmasında Beşiktaş, Altay ile karşı karşıya geliyor. Deplasmanda top koşturacak olan Beşiktaş, rakibi Altay’ı mağlup ederek sahadan ayrılmayı planlarken, siyah-beyazlı takımdaki eksikler ise dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Ajax karşılaşması öncesinde Altay ile kıyasıya bir rekabete girecek olan Beşiktaş, zorlu mücadele için antrenmanlarını sürdürüyor. Peki, Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 7. Haftasında Beşiktaş’ın 10 eksiği bulunuyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Bornova Aziz Kocaoğlu stadında Altay ile karşı karşıya geliyor. Altay takımı, sahadan 3 puanla ayrılarak 3 maçlık galibiyet serisini yakalamak istiyor. Peki, Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

ALTAY BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak Altay-Beşiktaş maçını Fırat Aydınus yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 2

Altay: Lis, Cebrail, Björnkander, Murat, Naderi, Poko, Ceyhun, Erhan, Kappel, Thaciano, Bamba

Beşiktaş: Mert, N’Sakala, Atiba, Serdar Saatçi, Rıdvan, Josef de Souza, Salih, Pjanic, Gökhan, Güven, Kenan

BEŞİKTAŞ'TA 10 EKSİK

Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 3

Beşiktaş’ta Domagoj Vida, Kevin N’Koudou, Necip Uysal, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Welinton, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi sakatlıkları nedeniyle, Valentin Rosier ise kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak. Beşiktaş'ta Francisco Montero da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Altay maçı kamp kadrosundan çıkarıldı.

 

SÜPER LİG FİKSTÜR

Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Altay Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 5

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Süper Lig'deki 3. deplasman maçına çıkacak. Sezonun ilk dış saha mücadelesinde Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor'u ise 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti.

Sakatlığı bulunan Batshuayi, Ghezzal, Larin, Welinton, Vida, N’Koudou, Teixeira, Mehmet Topal ve Necip'in yanı sıra kırmızı kart cezalısı Rosier forma giyemeyecek. İspanyol stoper Montero ise hastalığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ın İzmir kafilesinde 15 futbolcu yer aldı.

Etiketler beşiktaş altay
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin