Altay Bayındır'ın Fenerbahçe kariyeri artık sona erdi. Transfer olmak istediği takım belli oldu

Yediği goller nedeniyle taraftarın büyük tepkisini toplayan ve Dominik Livakovic transferinin resmiyete dökülmesinin ardından takımdan ayrılacak olan Altay Bayındır'ın, Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'ye transfer olmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Altay Bayındır'ın Fenerbahçe kariyeri artık sona erdi. Transfer olmak istediği takım belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Maribor, Trendyol Süper Lig'de ise Gaziantep FK maçlarında yediği gollerle taraftarın yine büyük tepkisini çeken Altay Bayındır, Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koydu.

Maç içinde vücut dili olarak da iyi görünmeyen ve Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic ile transfer görüşmelerini sürdürmesinin ardından büyük bir form düşüklüğü yaşayan Altay Bayındır'ın Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra forma giymek istediği takım çok geçmeden ortaya çıktı.

Ajax'tan teklif almasına rağmen takımda ikinci kaleci olmak istemeyen Altay Bayındır'ın, Lionel Messi'nin forma giydiği MLS ekibi Inter Miami'ye transfer olmak istediği öğrenildi.

GAZİANTEP FK MAÇINDAKİ HAREKETİ ÇOK KONUŞULDU

Gaziantep FK maçının öncesinde ısınma hareketleri yaparken kafasını kale direğine vuran Altay Bayındır'ın bu görüntüsü sosyal medyada adeta viral olmuş ve binlerce kez izlenmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin