Altay Bayındır, Fenerbahçe'den istediği sözleşme yenileme şartlarını hala bulamadı

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı farklı mağlup eden sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Austria Wien'i 2-0'la geçen Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Altay Bayındır, Fenerbahçe'den istediği sözleşme yenileme şartlarını hala bulamadı

2019-2020 sezonunun başında Ersun Yanal'ın isteğiyle 1,5 milyon euroya transfer olan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların gönlünü fethetmişti.

Söz konusu dönemde yabancı kaleci transferi yapmayı düşünen Ali Koç yönetimi, Ersun Yanal'ın isteği ve diretmesiyle Altay Bayındır'ı kadrosuna katmıştı. İlerleyen süreçte deneyimli teknik direktörün haklılığı bir kez daha görülmüş oldu.

Fenerbahçe 'de, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Altay Bayındır, ilk 3 yıl 3.5 milyon TL garanti ücret ile oynadı. Bu sene sözleşmesi gereği maaşı 3.8 milyon TL'ye çıkan Altay'ın maç başı ücretlerle kazancı 5.5 milyon TL'yi zor buluyor. Takımın en faydalı ve kaptanı olmasına rağmen kazancı 300 bin euro'yu bile bulmayan Altay, kulüpten hala istediği sözleşme yenileme şartlarını bulamadı. Yıldız futbolcunun kısa zaman içinde yönetimle yeni sözleşme için bir kez daha masaya oturması bekleniyor. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin