Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Ebru Şancı’dan dadı itirafı geldi. Alpaslan Öztürk ile olan evliliğinden üç evladı olan Şancı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Dadı itirafıyla sosyal medyanın gündemine gelen Ebru Şancı’nın kim olduğu is birçok kişi tarafından merak edildi. Peki, dadı itirafıyla gündeme gelen Ebru Şancı kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli?

Alpaslan Öztürk ile olan evliliğinden bir oğlu olan Ebru Şancı, katıldığı bir canlı yayında söyledikleriyle herkesi şoke etti. Oğlu Kürşad Fırat ile beraber üçüncü kez anne olan Şancı, yaptığı dadı itirafıyla gündem oldu. Peki, Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli?

DADI DAYANMIYOR!

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli?

38 yaşındaki eski manken Ebru Şancı, Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünya evine girdi.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Mila ve Ceylin adında ikiz kızları olan çift, Ağustos ayında oğulları Kürşad Fırat'ı kucaklarına alarak üçüncü kez anne-baba oldu.

Sosyal medya hesabında sık sık aile pozlarını paylaşan Ebru Şancı, her sabah TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in 15 dadı değiştirdiğini duyan Şancı, kendi başına gelenleri anlattı. Ebru Şancı kızlarının doğumundan bu yana toplamda 200 dadı değiştirdiğini açıkladı.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Şancı, daha sonra yayından karesini sosyal medyada paylaşarak "Dadı kaçıran" notunu düştü. Eski mankenin dadı açıklaması sosyal medyada gündem yarattı.

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Ebru Şancı, 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesi’nde tamamlayan Şancı, 2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College’de okudu.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6

Şancı, 2006’da New York’a taşındı ve New York Üniversitesinin ‘’Oyunculuk ve Drama’’ Bölümünü bitirdi.

17 yaşındayken Brezilya’daki 2001 MİSS Globe güzellik yarışmasında birinci olan Şancı daha sonrasında Türkiye'ye gelip burada mankenliğe başladı.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 7

2001 yılında Londra’ya taşınan Şancı, daha sonra 2006 yılında New York’a taşındı. 2010 yılında ise Türkiye’ye geri dönen eski manken, Londra’dayken 2002’de hayatını değiştiren adamla yani Libya lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi’yle tanıştı ve üç yıl aşk yaşadı. Bu süreçte Londra Regent College’de okudu.

 Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 8

2013 yılında “Yağmurdan Kaçarken” adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

Ebru Şancı aynı zamanda İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında ve nereli? - Resim : 9

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de düzenlenen sade bir törenle evlenen çiftin Mila ve Ceylin adında ikiz kızları ve Kürşad Fırat adında bir oğulları bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin