Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak yeni sezonda ekranlara gelen dizi, dün akşam 3. Bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu, son bölümü ile izleyiciden tam puan aldı.

Google Haberlere Abone ol
Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle

TRT 1 kanalında yayınlanan tarihi dizi Alparslan Büyük Selçuklu, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Alparslan Büyük Selçuklu’nun 3. Bölümünde; katliam yerinde Yannis’in armasını bulan Alparslan, öfkeleniyor ve hesap sormaya gidiyor. Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Akça, ülküsü ve babası arasında ikilem yaşıyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölümde ne oldu? İşte Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izleme linki TRT!
 
ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk’ün intikamını almaya karalıdır.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 2

Diğer yandan obadaki tüm gözler ise çağrı Bey’e hançer indirirken yakalanan Akça’nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans’tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu’yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 3

Yüreğine büyük sırlar mühürlemiş olan Akça hiç beklemediği bir anda öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşayıp sarsılırken, artık onun için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 4

Savaş sonrası İmparator’dan gelen sürpriz emir Bizans’ı karıştırır. Ani Tekfuru Kekavmenos, Selçuklu’ya  darbe vuracak yeni hamlesini yaparken, General Dukas’ın beklenmedik hareketi herkesi şok eder.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 5

Öte yandan Alparslan’ın gözü, ihanet içinde olduğundan şüphelendiği Emir Bozan’ın üzerindedir. Bu durum iki kardeşi, Alparslan ve Süleyman’ı kavganın eşiğine sürüklerken obada gerilim had safhaya çıkar.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 6

Vaspurakan’daki Müslümanları özgürlüğüne kavuşturmak isteyen Alparslan zekâ dolu bir planla Bizans’ı alt ederken, herkes Yannis’in kurduğu acımasız tuzaktan habersizdir.
 
ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 3. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 7

Katliam yerinde Yannis’in armasını bulan Alparslan, büyük bir öfkeyle Vaspurakan Kalesi’ne hesap sormaya gider. Katliamı Yannis’in yaptığından habersiz olan Kekavmenos ise Selçuklu’yu suçlar.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 8

Hasan’ın babası olduğu gerçeğiyle yüzleşen Akça, ülküsü ve baba hasreti arasında sıkışır. Akça’yı çok zor bir tercih beklemektedir. Akça bu ikilemden nasıl kurtulacaktır? Katliamda Bizans askerlerinin de ölmüş olması, Bizans cephesinde kafa karışıklığına neden olur. Kekavmenos bu sorunu çözmek için Evdokya ve Dukas’ı görevlendirir.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 9

Makamı üzerindeki şüphelerden dolayı elinden alınan Bozan, bunun sorumlusu olarak Alparslan’ı görür. Alparslan’ı ortadan kaldırmak için sinsi bir plan yapar. Katliam haberi Rey ve Merv Obası’nı yasa boğar.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm izle - Resim : 10

Şehitlerin intikamını almaya ant içen Alparslan bu işin sorumlusunun Yannis olduğunu kanıtlamak için tehlikeli bir plan yapar. Alparslan bu planda başarılı olabilecek mi?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin