Alman DJ, kazma ve küreği eline aldı ve...

Almanyalı müzisyen, Antalya'da bunu yaptı!

Google Haberlere Abone ol
Alman DJ, kazma ve küreği eline aldı ve...

Almanların dünyaca ünlü DJ’leri arasında yeralan PH Electro, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya sergi alanına Jakaranda ağacı dikti. Türkiyeli sanatçılara hayranlığı ile bilinen Alman DJ, anonim olan ve Barış Manço’nun sesinden daha çok bilinen “Hadi Gülüm Yandan” şarkısının nakaratını söyledi. PH Electro, Alman dans grubu Cascada’yı EXPO 2016 Antalya’ya ağaç dikmeye davet etti.



“Englishman İn Newyork” ve “Every Breath You Take” düzenlemeleriyle 30 hafta boyunca müzik listelerinde bir numara olan Alman DJ PH Electro, konser için Antalya’ya geldi. Türkiye’nin ilk EXPO olan EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın ünlüler ormanına ağaç dikmesi için davet gönderdiği 28’nci ünlü olan PH Electro, daveti kabul etti ve uçaktan iner inmez Aksu İlçesi’ndeki bin 121 dönümlük sergi alanına geldi.



Alman DJ, kazma ve küreği eline aldı ve...



“Çiçek ve çocuk” temasıyla gelecek yıl açılacak olan EXPO 2016 Antalya ile ilgili sunumu izleyen Alman DJ, projeye hayran kaldı. 23 Nisan’da açılacak olan ve 6 ay ziyarete açık kalacak olan EXPO’nun ünlüler ormanı klibini de izleyen Alman DJ, Sümer Ezgü’nün türkülerinde tempo tuttu.



Daha sonra araçla sergi alanına geçen PH Electro, isim tabelasını diktiği Jakaranda (Jacaranda mimosifolia) ağacının gövdesine bağladı ve kürekle toprak attıktan sonra can suyunu verdi.



Antalya’ya ve Türkiye’ye pek çok kez geldiğini söyleyen PH Electro, mikrofonu alıp kameraya döndü, anonim olarak bilinen ve Barış Manço’nun sesinden hayran olduğu, “Hadi Gülüm Yandan, biz korkmayız ondan bundan” şarkısını söyledi, sonunda “Haydaa” diyerek noktaladı. Hayranlarına ve herkese, “EXPO 2016 Antalya’ya gelin” diyen Alman DJ şunları söyledi:



“Cascada’yı davet ediyorum. Sizde buraya gelip benim gibi ağaç dikebilirsiniz. Burası çok güzel. Bu sizi mutlu edecek. Ayrıca şunu da söylemeliyim, EXPO 2016 Antalya gerçekten çok büyük bir proje. Sunumu beğendim. Benim içinde ilginç bir deneyim oldu. Burada geçireceğim güzel anları bekliyorum.”



Sunumu yapan ve PH Electro’yu sergi alanını gezdiren EXPO 2016 Antalya Ajansı Proje ve Yapım İşleri Direktörü Gökhan Duman, ziyaret anısına sanatçıya sembol çiçek şakayık, ağaç dikim sertifikası ve çeşitli hediyeler verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin