All Star takımında büyük şok! Survivor macerası sona erdi

Acun Ilıcalı, ada konseyinde açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
All Star takımında büyük şok! Survivor macerası sona erdi

Survivor Ecem Karaağaç diskalifiye mi oldu, neden yok? sorusu dün akşam TV8 ekranlarında cevap buldu. Bir süre rahatsızlığından dolayı yarışmalara katılamayan Survivor Ecem'in sağlık durumundan dolayı Survivor'da devam edemeyeceğini ve diskalifiye olduğunu açıkladı.



Acun Ilıcalı, ada konseyinde All Star takımından Ecem Karaağaç'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Başarılı televizyoncu, "All Star takımına bir bilgi vermem gerekiyor. Ecem yarışamıyordu, takımda değildi, birkaç gündür adada yok. Doktorumuz Metin Kuş son ana kadar 'düzelme olur mu?' diye bekledi. Bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyeceğini söyledi. Ecem'in fiziksel rahatsızlığı var. Ecem için Survivor tamamlanmış oldu. Sağlıktan daha önemlisi yok. Kendisine 'geçmiş olsun' diyoruz. Sizin de yedek bir oyuncuyla buluşmanız ilerleyen günlerde gerçekleşecek" dedi.



All Star takımında büyük şok! Survivor macerası sona erdi



Ecem Karaağaç kimdir?



Ecem Karaağaç14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor'a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin