Alkol fiyatlarına bir zam daha. İşte alkol ürünlerinin zamlı listesi...

1 Eylül itibariyle doğalgaz ve elektriği zamlar geldi. Okulların açılmasına az bir süre kala kırtasiye ürünlerinin de yüzde 400'lere varan oranlarda zamlandığı belirtildi. Temmuz ayında gelen büyük zamlardan sonra eylül ayında da alkol çeşitlerine yeni zamlar göründü. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir alkol grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar zamlı listeyi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Alkol fiyatlarına bir zam daha. İşte alkol ürünlerinin zamlı listesi...

Türkiye eylül ayına zamlarla girdi. Elektrikte eylül tarifesi belli oldu. Sanayide kullanılan elektriğe yüzde 50, konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 20 zam geldi. BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 49,5 sanayide kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 50,8 ve konutlarda kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 20,4 zam yapıldı. Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye ürünlerinde de yüzde 400'lere varan fiyat artışları görüldü.

Son zam haberi alkol ürünlerinden geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, alkol ürünlerine gelen zammı Twitter hesabından duyurdu. ''Bir #zam daha Jack danıel’s zamlı liste. #ZamGeldi pardon güncelleme etiket değiştirmek ten yoruldu artık esnaf kime ne satacağız bu fiyatlar la'' ifadelerini kullandı.

İşte zamlı liste:

Alkol fiyatlarına bir zam daha. İşte alkol ürünlerinin zamlı listesi...

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin