Alişan ve Çağla Şıkel'in yeni programı başlıyor!

İşte, ikilinin yeni yayın döneminde izleyici karşısına çıkacakları programdan detaylar!

Google Haberlere Abone ol
Alişan ve Çağla Şıkel'in yeni programı başlıyor!

Alişan ve Çağla Şikel yeni bir programla yeni yayın döneminde Show TV'de izleyiciyle buluşacaklar.



Concept Plato’nun yapımını, Tayfun Topal’ın ise yapımcılığını üstlendiği, hafta içi her sabah yayınlanacak 'Her Şey Dahil: Dün Neler Oldu?' içeriğiyle gündemin öne çıkan başlıklarını, internette ve haberturk.com’da en çok tıklanan haberleri, olayın olduğu yere, ajans Habertürk aracılığı ile canlı bağlantılar yaparak ve olayın kahramanlarını stüdyoda konuk ederek ele alacak.



Bunun yanı sıra bir magazin masası kuralacak ve o masada magazin gündemi, programa gelen ünlü konuklar ve yorumcular tarafından yorumlanacak. Cemiyet ve sanat dünyasının gündemi masaya yatırlırken ünlü konuk şarkı söylemek için değil; gündemi yorumlamak için stüdyoda olacak.

 

Tüm dünyadan ve Anadolu’dan ilginç insan hikayeleri Türkiye'nin dört bir köşesinden farklı hayatlar, yerinde aktüel çekimlerle ve stüdyoya taşınarak seyirciye sunulacak.

 

Alişan ve Çağla Şıkel ayrıca İstanbul'da aktüel çekimlere çıkarak gündemi vatandaşa soracak.

 

Ünlü aşçı Özgür Şef ile dışarıda yapılacak mutfak-yemek çekimlerinin yanısıra dünyanın en ilginç insanlarının konuk edileceği ve her hafta değişik şovların yer alacağı program 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Show TV’de başlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin