ALİŞAN ASKERE UĞURLANDI

Alişan'ın veda partisine kimler katıldı?

Google Haberlere Abone ol
ALİŞAN ASKERE UĞURLANDI

Ünlü şarkıcı Alişan bugün birliğine teslim olmak üzere İzmir'e yola çıktı. Geçtiğimiz hafta askere gideceğeni açıklayan ünlü şarkıcıya dün gece bir veda partisi düzenlendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Demet Akalın'ın yakın dostu Alişan'a jest olarak üstlendiği veda gecesine bir çok ünlü isim katıldı.


'Gözleri doldu'


Geceye üzerinde 'Türk Bayrağı' asılı olan arabasıyla gelen ünlü şarkıcı hem gururlu hem de duygusaldı. Demet Akalın Önder Bekensir, Ceylan, Gizem Özdilli, Çağla Şikel Emre Altuğ gibi yakın dostlarının yalnız bırakmadığı gece de zaman zaman gözleri dolan Alişan'a Demet Akalın destek oldu.


'Kimse istiyor diye gitmiyorum ben askere'


Hep böyle bir şekilde askere uğurlanmayı hayal ettiğini söyleyen Alişan, 'Sabaha kadar dostlarımla birlikte eğleneceğim ve sonra konvoylarla yola çıkacağız. Her şey usulüne uygun olacak, yarın da annem kına yaktıracak. Ben gurulu ve mutluyum sadece özlem ve hasret olacağı için biraz hüzün var ama onun dışında Allah'ın izniyle vatani görevimi yapıp geleceğin' dedi.


Çok güzel bir yere askere gittiğini söyleyen başarılı şarkıcı, 'Kimsenin sevinmesine ya da üzülmesine gerek yok. Ben kimse istiyor diye gitmiyorum askere. Ben istediğim için gidiyorum, bunu da herkes böyle bilsin' dedi.


www.hurriyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin