Alican Yücesoy biten evliliğiyle ilgili konuştu

Büyük aşk ile evlendiği Melisa Sözen'den birkaç ay sonra boşanan Alican Yücesoy, 6 yıl önce biten evliliği ile ilgili ilk kez Exxen'de yayınlanan Astrolojik Şifreler’de konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Alican Yücesoy biten evliliğiyle ilgili konuştu

Astrolog Hande Kazanova ile Astrolog Dinçer Güner’in sunduğu Astrolojik Şifreler’e konuk olan ünlü oyuncu Alican Yücesoy programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyük aşk ile evlendiği Melisa Sözen'den birkaç ay sonra boşanan Alican Yücesoy, 6 yıl önce biten evliliği ile ilgili ilk kez Astrolojik Şifreler’de konuştu. Alican Yücesoy, Melisa Sözen ile sette başlayan aşklarını nikah masasına taşımaktan hiç pişman olmadığını dile getirdi. "Çok aşık olduğum için evlendim" diyen oyuncu, eski eşi Melisa Sözen ile hala arkadaş olduklarını da söyledi. Evliliklerinin kısa sürede bitmesini ise 'sorumluluk almaktan hiç hoşlanmam" diyerek açıkladı.

"Esra ile hiçbir zaman aşk yaşamadık!"

Alican Yücesoy ile Esra Dermancıoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. Esra Dermancıoğlu "bu aşk herkesin gözü önünde başladı" diyerek iddiaları güçlendirdi. Exxen'de yayınlanan Astrolojik Şifreler programına konuk olan Alican Yücesoy ise konuya ilişkin ilk kez konuştu ve "Esra ile hiçbir zaman aşk yaşamadık" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin