Ali Sunal’ın eşi Nazlı Sunal'dan gazetecilere sitem!

Oyuncu Ali Sunal eşi Nazlı Kurbanzade ve bir yaşındaki kızı Narin Sunal ile Bodrum’da tatile devam ediyor. Kızlarıyla denizin tadını çıkaran çift fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Sunal’ın eşi Nazlı Sunal'dan gazetecilere sitem!

Güldür Güldür Show'un sezon finali yapmasının ardından Ali Sunal da ailesiyle vakit geçirmeye başladı. Normalleşmenin ardından Bodrum'a gelen Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade çifti tatillerine devam ediyor.

Ali Sunal’ın eşi Nazlı Sunal kızının plajda çekilen fotoğrafları için gazetecilerden ricada bulundu. Kemal Sunal eşinin açıklamasını Instagram'dan paylaştı.

Nazlı Sunal açıklamasında şunları söyledi:

"Bu sabah gazetelerde kızımız Narin'le evimizin plajında denize girerken çekilmiş fotoğraflarımızı gördük çekmeyin demiyorum ama küçük bir bebeğin çıplak fotoğrafını gazetede görmek inanın hiç hoşumuza gitmedi hele ki günümüz şşartlarında kimin ne düşündüğünü bilemediğimiz bir dönemde bu tip çocuk fotoğraflarının alanen çekilmesini bir anne olarak doğru bulmuyorum en azından biraz daha düşünceli kareler çekip yayınlarsanız bizi daha az üzmüş olursunuz sevgiler."

Ali Sunal’ın eşi Nazlı Sunal'dan gazetecilere sitem!

Mart 2018’de nikah masasına oturan Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, Ağustos 2019'da kızları Narin'i kucaklarına almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin