Ali Sunal, Kemal Sunal'a yapılanı affetmedi

2000 yılında hayatını kaybeden usta aktör Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılında hatıra paralar basıldı. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal haberi olmadan parayı basan ve kazanç elde eden kişilerden şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Sunal, Kemal Sunal'a yapılanı affetmedi

2000 yılında hayatını kaybeden usta aktör Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılında hatıra paralar basıldı. Ancak babasının fotoğrafının kullanılarak basılan paradan haberi olmadığını belirten Ali Sunal, para satışı yapan kişilerden şikayetçi oldu.

Ali Sunal, Kemal Sunal'a yapılanı affetmedi

Avukatı aracılığıyla savcılığa şikayette bulunan Ali Sunal, Instagram hesabından şu açıklamada bulundu: "Hatıra Para adı altında ailemizin bilgi ve izni olmadan, kıymetli babamız Kemal Sunal'ın resimlerini kağıt Euro üzerine basarak satış ve pazarlamasını yapan kişiler hakkında aşağıda paylaşmış olduğumuz dilekçe kapsamında avukatımız Uğur Güven aracılığıyla savcılık şikayetimizi yapmış bulunmaktayız. Ailesi olarak bu türlü suç teşkil eden haksız ve kötü niyetli kullanımlara rızamız bulunmamaktadır. İlgili kişiler hakkında gerekli hukuk mücadelesini sonuna kadar vereceğimizi saygıyla duyururuz."

Ali Sunal, Kemal Sunal'a yapılanı affetmedi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin