Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında yeni gelişme. Ali Sabancı 48 saat uyutulacak

İki gün önce Yunan adaları turu sırasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri devam ediyor. Ali Sabancı'nın yeniden ameliyata alındığı ve 48 saat uyutulacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında yeni gelişme. Ali Sabancı 48 saat uyutulacak

Yunanistan'daki deniz kazasının ardından önce Bodrum’a, oradan da Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneye getirilen Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın tedavileri yoğun bakımda devam ediyor.

Yunanistan Leros’ta altı saat süren operasyonda dalağı alınan ve aort yırtılması şüphesiyle önlem amaçlı müdahale edilen Ali Sabancı, hastaneye gelir gelmez kalp damar cerrahları tarafından tekrar ameliyata alınmıştı.

YENİDEN AMELİYAT

Gazete Oksijen'in haberine göre, aort damarına stent takılan Ali Sabancı akşam saatlerinde batındaki travmaya bağlı kanama nedeniyle yeniden ameliyata alındı.

48 SAAT UYUTULMASINA KARAR VERİLDİ

Gece 01.00 sıralarında tamamlanan operasyonu Genel Cerrah Prof. Tunç Yaltı ve Damar Cerrahı Haldun Karagöz’ün de bulunduğu bir ekip gerçekleştirdi.

Sabancı’ya beyin kanaması şüphesiyle embolizasyon yapıldığı da belirtiliyor. Yoğun bakıma alınan Ali Sabancı’nın 48 saat kadar uyutularak izlenmesi kararlaştırıldı.

5.5 SAATLİK OPERASYON

Vuslat Doğan Sabancı da, travmatoloji ve plastik cerrahların katıldığı 5.5 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

ESAS HOLDİNG, SON DURUMU AÇIKLADI

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.
Esas Holding'ten yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz" ifadelerine yer verildi.

DOĞAN HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA

Doğan Holding'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından geçirdikleri tüm operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmekte olup sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir. 

AYDIN DOĞAN VAKFI DA TEDAVİLERİN İYİYE GİTTİĞİNİ AÇIKLADI

Benzer bir açıklama da Aydın Doğan Vakfı'ndan geldi. Vakıf yaptığı açıklamada çiftin tedavilerinin iyiye gittiğini belirtti. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin