Ali Poyrazoğlu'na sert eleştiri!

Cine5 ekranlarında yayınlanan “Sırada Ne Var” da Cenk Eren’in konukları Oya Germen, Sezai Aydın ve Zeynep Gülmez oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Poyrazoğlu'na sert eleştiri!

Cine5 ekranlarında yayınlanan “Sırada Ne Var” da Cenk Eren’in konukları Oya Germen, Sezai Aydın ve Zeynep Gülmez'in olduğu, programda Oya Germen’in eski eşi ile ilgili samimi açıklaması ve Sezai Aydın’ın Ali Poyrazoğlu eleştirisi iz bıraktı.



“NECO'NUN ÇOCUKLARINI GÖRMEDİM AMA... "



Programda Cenk Eren’in “7 sene önce başına ne geldiyse geldi. Neco ile ayrıldınız. Ayrılığınız bile zarif oldu.” demesi üzerine Oya Germen “Hayat bir seçimdir. Yaşadıklarımız da seçimlerimizin toplamı. Çok güzel bir 30 yıl yaşadık. Küçük evlendik. Kızlarımız oldu. Çok güzel bir hayatımız oldu. Sonra ayrıldık. Birbirimizle alıp vereceğimiz, tekamülümüz bu kadarmış. O yeni bir hayat seçti kendine. Evlendi çocukları oldu. Allah mesut etsin, ben de iyiyim.”cevabını verince  Eren “Hiç gördün mü çocuklarını? Görsen canın acır mı?” deyince Germen “Seneler önce bu soruyu sorsan başka türlü cevap verirdim. Ama şimdi görsem severim sorun yok. Neco benim için hayatımın bir parçası çok sevdiğim bir dostum, arkadaşım. Aramızda bir kırgınlık dargınlık olmadı. Biz kavga eden bir çiftte değildik.” diyerek bu konudaki duygularını samimiyetle paylaştı.



“ALİ POYRAZOĞLU'NUN SESLENDİRMESİNİ BEĞENMİYORUM"



Cenk Eren’in “Seslendirme alanında beğendiğiniz kimler var?”sorusuna “Oğlum var. Leonardo Di Caprio’yu da konuştu. İyi bir seslendirme sanatçısı.” diye cevap veren başarılı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, “Okan Bayülgen’in seslendirmesi nasıl?” sorusuna “Okan Bayülgen de seslendirmede iyidir.” diyerek ünlü sunucu ile ilgili beğenisini paylaştı.



Eren’in “Ali Poyrazoğlu’nun seslendirmesini nasıl buluyorsunuz?”sorusuna da cevap veren Sezai Aydın “Ali Poyrazoğlu’nu seslendirmede sevmiyorum. O belli bir karakter. Taş Devri’nde o tipleme için iyi. Ama değişik karakterleri konuşabilecek bir ses değil. Hep aynı. Reklamda neyse o.” diyerek ünlü oyuncuyu eleştirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin