Ali Poyrazoğlu sağlıkçılara biletleri verdi mi?

Ali Poyrazoğlu, Asi Kuş isimli oyunu için sağlık çalışanlarına 500 bilet hediye edildiğini açıkladı. MedyaTava, İstanbul Tabip Odası ve Ali Poyrazoğlu'na o biletleri sordu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ali Poyrazoğlu sağlıkçılara biletleri verdi mi?

7 aydır Bodrum'da olan usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Asi Kuş isimli gösterisiyle 17 Ekim tarihinde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşuyor.

Ali Poyrazoğlu, Asi Kuş'la ilgili çektiği ve sosyal medya hesabında yayınladığı videosunda Asi Kuş oyunu için 500 sağlık çalışanına bilet hediye edildiğini söyledi.

İstanbul Tabip Odası MedyaTava'ya, sağlık çalışanlarına dağıtılmış 500 biletten haberleri olmadığını açıklarken, MedyaTava, konuyla ilgili olarak Ali Poyrazoğlu'na ulaştı.

Biletlerin sağlık çalışanlarına Pazartesi günü verileceğini belirten Ali Poyrazoğlu, sağlıkçıların Tabipler Birliği sitesi üzerinden alacakları şifre ile oyunu izleyebileceklerini açıkladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALİ POYRAZOĞLU ASİ KUŞ Bu filmi ciddiye alın. Kuş uçmadan yakalayın. Şapkalı filimde tarihi yanlış söylemişim. Yarın yeni film yapayım. 17 Ekim Harbiye Açık Hava Tiyatrosu. BİLETX

Ali Poyrazoğlu (@poyrazogluali)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin